Wist u dat u bij Steenks Service ook terecht kunt voor maatwerk? Zo hebben we onlangs vanuit Dave Storm Hobbykassen de vraag gekregen om een aanhangwagen op maat te ontwikkelen. Dave Storm Hobbykassen verkoopt uiteenlopende kassen aan bedrijven door heel Nederland: van standaard hobbykassen en tuinkassen tot overkappingen en kassen die geheel naar wens van de klant worden gerealiseerd. Omdat de kassen in diverse afmetingen worden vervoerd door heel Nederland, is het van groot belang dat het transport op een veilige en soepele manier verloopt. En daar hebben we bij Steenks Service een oplossing voor gevonden.

Op maat gemaakte aanhangwagen

Naast dat de te transporteren kassen verschillende afmetingen hebben, worden de kassen regelmatig vervoerd over onverharde ondergronden. Voor Dave Storm Hobbykassen was het dus soms zeker een uitdaging om de eindbestemming veilig te bereiken. Om dit voor hen te vergemakkelijken, zijn we bij Steenks Service aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een aanhangwagen die geschikt is voor het rijden over onverharde wegen.

Op maat gemaakte aanhangwagen | Steenks Service

Eigenschappen van de aanhangwagen

De compacte aanhangwagen beschikt over een dubbele draaikrans, waardoor zowel de voor- als achteras meestuurt. Het maken van krappe bochten is hierdoor een stuk eenvoudiger. Daarnaast zijn de wielstellen uitgevoerd met dubbele wielen, welke meer dan voldoende draagvlak realiseren voor het zware gewicht en ervoor zorgen dat de wagen niet zal verzakken. Tot slot beschikt de wagen over een hijshaak, waardoor deze eenvoudig op een vrachtwagen gezet kan worden indien nodig. Dit alles bij elkaar maakt deze aanhangwagen ideaal voor het veilig vervoeren van de maatwerk kassen bij Dave Storm Hobbykassen.

Maatwerk bij Steenks Service

Kunt u in ons ruime assortiment geen machine vinden die volledig aan uw wensen voldoet? Geen probleem! Wij voorzien u graag van een machine of wagen op maat. Al het maatwerk voeren onze professionals uit in onze eigen werkplaats, waardoor wij u snel kunnen voorzien van de gewenste machine. Heeft u interesse of wenst u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!