Het paasweekend staat alweer voor de deur. Daarom introduceert Steenks Service een speciale paasactie! Tijdelijk ontvangt u bij de aankoop van een product uit onze onderdelenwebshop gratis een doos paaseieren van het bekende merk Tony Chocolonely. Profiteer van onze paasactie, die geldig is tot en met Tweede Paasdag, op maandag 1 april.

Paasactie | Steenks Service

Groot aanbod onderdelen beschikbaar

Als u op zoek bent naar een specifiek onderdeel van een van onze machines, kan onze webshop u een helpende hand bieden. Zo kunt u hier terecht voor technische onderdelen van de verschillende machines en voor producten zoals omsnoeringsband, nieuwe borstels, reinigingsmiddel of accu’s en laders. Met behulp van onze onderdelen configurator, kunt u gemakkelijk uw gewenste onderdeel vinden. Volg snel en eenvoudig de stappen of vul de artikelcode of productnaam in via de bijbehorende zoekbalk.

Alle prijzen van de verschillende onderdelen worden zichtbaar als u bent ingelogd in uw account. Deze kunt u gemakkelijk aanmaken via deze pagina. In het vervolg kunt u dit account ook gebruiken bij het plaatsen van een bestelling!

Voordelen bij bestelling onderdelenwebshop

Een bestelling plaatsen via onze onderdelenwebshop kent verschillende voordelen:

  • Gewenste onderdelen worden nóg sneller bezorgd.
  • Via uw account vindt u een overzicht met bestelhistorie, die u ten allen tijden terug kunt bekijken.
  • Onze webshop geeft direct een inzicht van de prijzen van al onze producten.
  • Via de webshop kunt u 24/7 een bestelling plaatsen.
  • Laten adviseren door Steenks Service

    Heeft u specifieke vragen over een van onze onderdelen of over het gebruik van de webshop? Stel deze dan gerust via onze contactpagina. Ook voor persoonlijk advies kunt u terecht bij onze ervaren specialisten. Het gehele team van Steenks Service staat voor u klaar én wenst u ten slotte een fijn Pasen toe!