Een Programmable Logic Controller, oftewel PLC, is hét hart van een machine. Een defecte PLC wenst niemand. Onlangs is bekend geworden dat de PLC voor Meto spuitwagens met artikelnummer BR0000377 niet langer leverbaar is. Dit betekent dat Meto spuitwagens met een productiedatum vóór mei 2011 niet meer gerepareerd kunnen worden indien de PLC defect is. Steenks Service heeft hiervoor een oplossing bedacht!

Exclusieve PLC ombouwset van Steenks Service

De spuitwagen is een geliefd product onder onze klanten en onmisbaar voor het reinigen van kassen of vernevelen van water en bestrijdingsmiddelen. Sinds het bij Steenks Service bekend is geworden dat de PLC van de Meto spuitwagen (BR0000377) niet meer leverbaar is, zijn wij dan ook direct opzoek gegaan naar een oplossing. Om de service naar onze klanten te blijven waarborgen heeft Steenks Service zodoende een vervangend PLC ombouwset voor dit type spuitwagen ontwikkeld!

De set bevat een volledige ombouwkit, bestaand uit een nieuwe PLC, touchscreen en toebehoren. Deze set kunt u zeer eenvoudig uitwisselen en verhelpt storingen en defecte functies. Vanaf eind maart 2019 is de ombouwset exclusief verkrijgbaar bij Steenks Service. Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266.

Diverse typen spuitwagens

Wilt u een nieuwe spuitwagen aanschaffen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Steenks Service biedt verschillende typen spuitwagens van diverse merken, waaronder Empas en Berg Hortimotive. Aangezien spuitwagens vaak maatwerk zijn, helpt Steenks Service u graag op basis van uw specifieke wensen en eisen.

Steenks Service uw partner

Bij Steenks Service bent u altijd verzekerd van een betrouwbare partner die u helpt met het automatiseren van diverse werkzaamheden in de kas. Wanneer u nog vragen heeft over het installeren van de PLC ombouwkit of het aanschaffen van een spuitwagen, neem dan gerust contact met ons op.