Bij Steenks Service kunt u nu tijdelijk profiteren van interessante fabriekskortingen op onze Stefix 95 veeg-/zuigmachine en Bull elektrotrekkers! Let op: deze actie loopt slechts van 7 juni tot en met 18 juni. Wilt u dus graag profiteren van de interessante kortingen? Wees er dan snel bij en informeer naar de mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van deze actie.

Stefix 95 veeg-/zuigmachine voor het beste schoonmaakresultaat

Wanneer u op zoek bent naar een manier om snel én efficiënt uw werkvloer schoon te maken, dan biedt onze Stefix 95 de uitkomst! Deze populaire veegmachine beschikt over een krachtige motor, waardoor fijnstof en grof vuil zeer eenvoudig kan worden opgeveegd en opgezogen. Dankzij de grote veegbreedte van de Stefix 95 veegmachine, is het schoonmaken van betonpaden een eenvoudige en snelle klus. Onze veegmachine wordt standaard geleverd met massieve non-marking wielen, een 6 m² fijnstoffilter, elektrische filterklopper, zware tractie accu’s en een hoogfrequent acculader.

Bull elektrotrekkers vereenvoudigen zwaar intern transport

Dient u zwaar werk te verzetten in de kas, zoals bijvoorbeeld het vervoeren van grote hoeveelheden groenten of het verplaatsen van planten? Kies dan voor onze Bull 2 of Bull 4 elektrotrekker! Beide elektrotrekkers bieden u de nodige helpende hand bij het transporteren van zware goederen op een gebruiksvriendelijke manier. De Bull elektrotrekkers zijn uitgerust met een accu indicatiemeter en urenteller, ingebouwde hoogfrequent acculader en vol tractie accu pakket. De Bull 2 elektrotrekker beschikt over een trekkracht van 2.500 kg en de Bull 4 elektrotrekker heeft een wat grotere trekkracht, namelijk van maar liefst 4.000 kg.

Uw machine inruilen

Beschikt u zelf al over een veeg-/zuigmachine of elektrotrekker, maar is deze toe aan vervanging? Bij Steenks Service bieden we de mogelijkheid om uw huidige machine bij ons in te ruilen. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag bij u langs om samen met u de waarde van uw machine te bepalen.

Profiteer van fabriekskortingen

Wenst u onze Stefix 95 of één van onze Bull elektrotrekkers aan te schaffen met een interessante korting? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om te kunnen profiteren van de fabriekskortingen. Ook wanneer u graag meer informatie wenst over onze machines, staan onze specialisten voor u klaar! Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het contactformulier op onze website.