Onlangs hebben we weer een Stefix 135 veeg-/zuigmachine mogen afleveren bij een nieuwe klant. Dit keer vond de aflevering plaats bij Verloop Boomkwekerij in Luttelgeest, Flevoland. Bij Verloop Boomkwekerij wordt al meer dan 25 jaar met veel kennis en passie diverse soorten coniferen gekweekt. De kwekerij streeft al jarenlang naar duurzaamheid en beschikt dan ook over het hoogst haalbare certificaat op het gebied van milieuvriendelijkheid. De coniferen worden in de kwekerij op compleet duurzame wijze geteeld.

Schone teeltvloeren en een schone schuur

De coniferen worden bij Verloop Boomkwekerij geteeld op een oppervlakte van 4 hectare. Om deze grote oppervlakte schoon te krijgen én te houden, heeft de kwekerij gekozen voor de Stefix 135 van Steenks Service. Deze machine is ideaal voor het verkrijgen en behouden van een hygiënische werkomgeving. Bij Verloop Boomkwekerij wordt de veegmachine ingezet voor het schoonmaken van de teeltvloeren in buitenvelden en de betonvloeren in de schuur. Ondanks dat de machine nog niet veel in gebruik is geweest omdat het buitenveld al klaar was, is de kwekerij al erg tevreden over de veeg-/zuigmachine.

Stefix 135 veeg-/zuigmachine

De Stefix 135 is een veeg-/zuigmachine die zowel in kassen als op buitenvelden gebruikt kan worden en daarnaast geschikt is voor het schoonmaken van teeltvloeren én anti-worteldoek. Hierdoor is de machine erg populair bij onder andere bomen-, planten- en bloemenkwekerijen. De veeg-/zuigmachine, die bovendien een zitvlak heeft voor meer comfort, beschikt over brede wielen die het anti-worteldoek en andere teeltvloeren niet beschadigen en geen sporen achterlaten, waardoor alles mooi vlak blijft. Dankzij de krachtige zuigfunctie van de machine, wordt fijnstof en ander afval, zoals achtergebleven zaden, moeiteloos opgeveegd en opgezogen.

Veeg-/zuigmachine kopen bij Steenks Service

Wilt u, net als Verloop Boomkwekerij, in staat zijn om grote oppervlakten eenvoudig en snel schoon te maken én houden? Kies dan voor een Stefix 135 of andere veeg-/zuigmachine bij Steenks Service! Neem gerust contact met ons op indien u graag advies of meer informatie wenst. Contact opnemen kan via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via info@steenks-service.nl.