Onlangs heeft H.Z. Logistics een nieuw pand in gebruik genomen, gelegen in Maasdijk. Het transportbedrijf heeft een Stefix Schrobmachine van Steenks Service ingezet om de vloer van de grote hal te reinigen.

Nieuw pand van H.Z. Logistics

Vorige maand heeft H.Z. Logistics een nieuwbouwpand in Maasdijk in gebruik genomen. Het bedrijf heeft Stefix 1000 Toro schrobzuigmachine van Steenks Service ingezet om de hal van wel 12.000m2 schoon te maken. De hal wordt benut als crossdock centrum met als doel de logistieke zorgen van klanten weg te nemen.

Nieuwe Stefix schrobmachine modellen

Vorig jaar zijn er nieuwe modellen van de Stefix schrob-/zuigmachines uitgebracht. De nieuwe modellen zijn niet alleen mooier en compacter, maar ook praktischer. Zo maken de beweegbare slangen het vullen en legen van de schoonwatertank makkelijker. Bovendien kan de machine gemakkelijk opgeladen worden met de ingebouwde acculader.

Schrobzuigmachine Stefix 1000 Toro

Stefix 1000 Toro is de grootste schrobzuigmachine in ons assortiment. Met een schrobbreedte van 1 meter en een schoonmaakcapaciteit van 5.500 vierkante meter per uur is de Stefix 1000 Toro zeer geschikt voor het schoonmaken van grote vloeroppervlakten. Met deze efficiënte reinigingsoplossingen kunnen grote vloeroppervlakten schoon geschrobd en gelijk gedroogd worden. De vloer kan na het gebruik van de machine meteen gebruikt worden.

H.Z. Logistics Scrubber dryer Stefix 1000 Toro | Steenks Service Stefix 1000 Toro Scrubber dryer H.Z. Logistics | Steenks Service

Wilt u de Stefix 1000 Toro in actie zien bij H.Z. Logistics? Bekijk dan de onderstaande video!

Schrobzuigmachines van Steenks Service

Wilt u graag een schrobzuigmachine kopen of huren? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Steenks Service hebben we een ruim aanbod aan schrobzuigmachines. Wanneer u een schrobzuigmachine bij Steenks Service koopt, dan bent u niet alleen verzekerd van een kwalitatieve machine, maar ook van een uitstekende service, zoals het uitvoeren van onderhoud en snelle ondersteuning indien nodig. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen via +31(0) 174 510 266 of mailen naar info@steenks-service.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.