De Nederlandse sierteelt groothandelaren zijn een grote speler in de export van planten en bloemen. Veel retailers en bloemisten in zowel binnenland als buitenland zijn voor de handel van planten en bloemen afhankelijk van exporteurs en handelaren uit Nederland. Hierbij stellen zij niet alleen hoge eisen op het gebied van het op tijd leveren van de producten, maar uiteraard tevens op het gebied van kwaliteit. Door de planten en bloemen in speciale bloemendozen te plaatsen, worden ze al deels beschermd tijdens het transport. Om ze vervolgens tevens te beschermen tegen verschuiven of omvallen wanneer ze vervoerd worden, is een goede omsnoering van groot belang. Hiervoor bieden de omsnoeringsmachines van Steenks Service de uitkomst. Met deze machines kunnen bloemendozen op pallets op een accurate en snelle manier omgesnoerd worden.

Hoge kwaliteit dankzij goede omsnoering

Bij Steenks Service leveren we betrouwbare en hoge kwaliteit omsnoeringsmachines van onder andere het topmerk Reisopack. In ons aanbod vindt u diverse soorten omsnoeringsmachines, waardoor er altijd een machine is die perfect aansluit bij uw bedrijfsvoering. Zo beschikken wij onder andere over volautomatische-, semi-automatische-, vaste- en verrijdbare omsnoeringsmachines. Het is bovendien mogelijk om uw gewenste omsnoeringsmachine door ons geheel op maat te laten maken. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoge productie dankzij verrijdbare omsnoeringsmachine

Piekperiodes komen in vrijwel elk bedrijf wel voor. Wilt u voorkomen dat er aan het einde van de productielijn meerdere pallets met bloemendozen blijven staan, omdat één machine deze niet kan wegwerken? Dan biedt de verrijdbare Reisopack 2915 horizontale omsnoeringsmachine met hoeklattenautomaat een goede oplossing. Met deze machine kunt u namelijk tot maar liefst vier pallets achter elkaar omsnoeren, waardoor u snel te werk kunt gaan en veel tijd bespaard.

Bekijk hieronder de werking van de Reisopack 2915:

Omsnoeringsband voor uw omsnoeringsmachine

Voor het stabiel en veilig vervoeren van de bloemendozen kan omsnoeringsband uiteraard niet ontbreken. Bij Steenks Service kunt u zowel losse rollen als hele pallets polyester- en polypropyleen omsnoeringsband bestellen. Onze specialisten adviseren u graag over de juiste omsnoeringsband voor uw machine. De ervaring leert namelijk dat de verkeerde kwaliteit of soort band ervoor kan zorgen dat de machine vervuild raakt en de werking van de machine negatief kan beïnvloeden.

Omsnoeringsmachine kopen bij Steenks Service

Bent u als bloemenexporteur op zoek naar een manier om accuraat en snel bloemendozen op pallets om te snoeren? Wij bieden u graag een efficiënte en effectieve oplossing in de vorm van omsnoeringsmachines. Hiermee verhoogt u de snelheid van de productie én bent u ervan verzekerd dat de bloemendozen veilig zijn verpakt op de te transporteren pallets. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar +31(0) 174 510 266 of vul het online contactformulier in.