Steenks Service doet dit jaar mee aan de actie ‘Soeper Bedankt!’. Hiermee steunt Steenks Service lokale goede doelen gericht op groepen in de samenleving die het erg moeilijk hebben en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Pallet-Soeper-bedankt-pakketten Nick van Steenks Service ontvangt de pakketten

Ronde Tafel Westland

De actie wordt georganiseerd door de Ronde Tafel Westland. De Ronde Tafel Westland zijn mannen tussen de 25 en 40 jaar die wonen/werken in het Westland. Dit is een serviceclub die zich belangeloos inzet voor lokale goede doelen.

De actie ‘Soeper Bedankt!’ is een jaarlijks terugkerende actie. De actie omvat een pakket met 3 verse soepen en 1 pastasaus die in het Westland worden geproduceerd met lokale producten. De complete opbrengst van dit pakket gaat naar lokale goede doelen zoals de voedselbank Westland. Het doel is om kwetsbare groepen in de samenleving een steuntje in de rug te geven.

Soeper bedankt! pakket

‘Soeper Bedankt!’ pakketten

Alle medewerkers van Steenks Service zullen een pakket ontvangen. Wouter Steenks, mede-eigenaar van Steenks Service, heeft via Bas Brinkman 30 pakketten afgenomen. Wouter en Bas kennen elkaar goed. Bas is namelijk directeur van onze leverancier Berg Hortimotive. Berg Hortimotive werkt al meer dan 50 jaar aan logistieke oplossingen voor de glastuinbouw. Bij Steenks Service werken wij al sinds onze oprichting in 1983 samen met Berg Hortimotive. Voor ons was er dus geen twijfel over de actie en wij steunen dit initiatief graag!

Klik hier om meer te lezen over de actie ‘Soeper, bedankt!’.