Spijkstaal is zonder meer het bekendste merk wanneer het aankomt op elektrotrekkers. Niet vreemd, want de Spijkstaal elektrotrekkers zijn praktisch onverwoestbaar. Bent u op zoek naar een Spijkstaal occasion? Dan bent u bij Steenks Service aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de grootste Spijkstaal occasion voorraad ter wereld. Dankzij onze expertise kunnen wij Spijkstaal occasions zelfs weer als ‘nieuw’ aan u leveren.

Spijkstaal occasion kopen of huren

Spijkstaal occasion afgestemd op uw wensen

Aangezien wij u een grote diversiteit aan Spijkstaal occasions kunnen bieden, zijn alle mogelijkheden bespreekbaar. Zo beschikken wij over een eigen werkplaats, waardoor wij de tweedehands Spijkstaal elektrotrekkers geheel naar uw specifieke wensen kunnen aanpassen.

Of u nou wilt dat uw Spijkstaal occasion alleen technisch perfect is, of dat de elektrotrekker daarnaast ook in uw bedrijfskleuren wordt gespoten, alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld ook aan technische aanpassingen om een machine te creëren die perfect aansluit op de werkzaamheden binnen uw organisatie. Alle gebruikte Spijkstaal elektrotrekkers worden bovendien door ons geheel gereviseerd en in topconditie afgeleverd, waar u maar wilt.

Uw Spijkstaal occasion

Wij leveren Spijkstaal occasions aan bedrijven in vele verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan kwekerijen, fabrieken, magazijnen, veilingen en luchthavens. Steenks Service kan u adviseren welk model en type Spijkstaal het meest geschikt is voor uw werkomgeving. Daarnaast is het eveneens mogelijk om een Spijkstaal occasion te huren of leasen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan Spijkstaal occasions? Bekijk ze dan op ons Spijkstaal overzicht!

Tweedehands Spijkstaal kopen