Vorige week hebben we een nieuwe Stefix 135 worteldoek veegmachine mogen afleveren bij Stars Plant uit Poederoijen, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkweken van jonge planten. Stars Plant was al in het bezit van een Stefix 73 worteldoek veegmachine, maar is nu door deze in te ruilen voor een nieuwe Stefix 135 in staat om nog efficiënter hun grote teeltoppervlak volledig vuil- en stofvrij te houden.

Stefix 73 worteldoek veegmachine

Voor het opvegen van vuil en fijnstof en het schoonmaken van zachte en ongelijke ondergronden, zoals bijvoorbeeld antiworteldoek, buitengebieden of teeltvloeren, zijn de veegmachines uit ons aanbod uitermate geschikt. Afhankelijk van de grootte van het schoon te maken gebied, bieden we diverse veegmachines aan. De Stefix 73 achterloop veegmachine is de kleinste veegmachine uit ons aanbod en heeft een capaciteit van 3.400 m² per uur. Dankzij de brede wielen aan de voor- en achterkant en dankzij de speciale sporing, blijft de teeltvloer mooi vlak.

Stefix 135 opzit veeg-/zuigmachine

Wanneer u een groot oppervlak dient schoon te vegen en wilt genieten van een maximaal schoonmaakresultaat, dan raden we aan om te kiezen voor de Stefix 135 veegmachine. Deze machine is ideaal wanneer u teelt of kweekt op antiworteldoek of folie. Het grootste verschil tussen de Stefix 73 en Stefix 135, is de capaciteit. Waar de Stefix 73 zeer geschikt is voor de wat kleinere oppervlakten, is de Stefix 135 in staat om maar liefst 10.000 m² per uur schoon te vegen. Bovendien biedt deze veegmachine extra comfort dankzij het zitvlak.

Veegmachines Stefix 73 en Stefix 135 | Steenks Service  

Ruil uw oude machine in bij Steenks Service

Is uw bedrijf, net als Stars Plant, toe aan moderne machines en heeft u nog oude machines staan? Bij Steenks Service bieden we de mogelijkheid om uw oude machine in te ruilen voor een nieuwe machine. Onze specialisten komen graag bij u langs om de machines te bekijken en hier de inruilwaarde van te bepalen. Uiteraard adviseren wij u tevens graag welke machine uw huidige machine het beste kan vervangen. Dit, om te zorgen dat uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.