Met de start van het perkgoedseizoen is er binnen deze sector een bijzonder drukke tijd aan gebroken. Zo worden kassen (gedeeltelijk) leeggehaald om aan de vraag toenemende van bijvoorbeeld tuincentra, bouwmarkten en export naar het buitenland te kunnen voldoen. Bij dit werk is extra machinekracht onmisbaar. En dat is waar Steenks Service voor veel perkgoedtelers van grote toegevoegde waarde is!

Tijdelijk extra machinekracht

Bij het leeg verkopen van de kassen met perkgoed is het interne transport van groot belang. Dit is dan ook één van de gebieden waarin wij de perkgoedtelers kunnen ondersteunen. Met de verhuur van één of meerdere elektrotrekkers zorgen wij ervoor dat de kassen efficiënt leeg verkocht kunnen worden, zonder dat er een grote financiële investering gedaan hoeft te worden. De onderstaande elektrotrekkers kunnen gehuurd worden voor korte en lange perioden.

Spijkstaal 301

Spijkstaal 301

Dankzij de lage opstap is de statrekker ideaal voor werkzaamheden waarbij er vaak op en afgestapt dient te worden..

Spijkstaal 308

Spijkstaal 308

Met een trekkracht van 8.000 kg is deze Spijkstaal elektrotrekker geschikt voor de zwaardere klussen in de kas.

Efficiënt schoonmaken van de teeltvloer

Na het leeghalen van de kassen is het doorgaans een goed moment om de kas goed schoon te maken. Veel telers (ook buiten de perkgoedsector) lopen tegen het probleem van de inefficiënte schoonmaak van teeltvloeren aan. En laten wij daar nu de ideale oplossing voor hebben ontwikkeld; de Stefix 135 worteldoekveegmachine en Stefix 73 (achterloop) worteldoekveegmachine! Met deze machines laat u geen sporen achter in de teeltvloer én wordt ook het fijne stof opgezogen. Kortom, in een kort tijdsbestek veegt u de gehele kas met teeltvloer eenvoudig schoon. Te mooi om waar te zijn? Bekijk dan de onderstaande videos van onze worteldoekvegers.

Bekijk de Stefix 135 Worteldoekveegmachine.

 

Video van de Stefix 73 (achterloop) Worteldoekveegmachine.

(machinale) Hulp nodig bij aanvang van het perkgoedseizoen?

Wij helpen u graag bij het efficiënter invullen van uw werkzaamheden in de kas. Hierbij denken wij met iedere klant mee wat de beste keuze is. Zo zijn wij sterk in het leveren van maatwerk, zodat de machine naadloos aansluit op de werkzaamheden die verricht moeten worden. Van gedachte wisselen? Neem gerust contact op met Sander of Wouter via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of vul ons online contactformulier in.