Donderdag 21 april ontvingen wij de bevestiging dat we met onze nieuwe worteldoek veegmachine zijn ingeschreven voor de Greentech Innovation Award 2016 onder de categorie ‘Machines and Equipment’.

  Innovatie is één van de belangrijkste thema’s van de GreenTech beurs in de RAI Amsterdam. Vandaar dat er een speciaal InnovationLab is waar alle aandacht ligt op innovatie. Hier worden seminars, debatten, presentaties en workshops gehouden. Een onderdeel hiervan is de GreenTech Innovation Award. Winnaars van deze award worden gezien als trendsetters voor de volgende generatie productontwikkeling. Daarom zijn wij als Steenks Service zeer trots dat onze anti-worteldoek veegmachine, de Stefix 135, meedingt naar deze prestigieuze award. Aan de lancering van deze machine ging een lange tijd van ontwikkelen, testen, aanpassen en opnieuw testen vooraf tot we op de perfecte veegmachine uitkwamen die zeer geschikt is voor het vegen op gronddoek. Omdat hier voorheen nooit een goede oplossing voor was is dit voor de jury van de GreenTech Innovation Award een interessante innovatie.  De jury bestaat uit:
  • Aalt Dijkhuizen – voormalig president en voorzitter van Wageningen Universiteit en voorzitter van het Researchcentrum
  • Roger Abbenhuijs – Editor-in-chief van Onder Glas, het maandblad voor glastuinders (Nederland)
  • Dr. Heinrich Dressler – Redacteur van Gärtnerbörse, het enige Duitse handelsmedium dat exclusief rapporteert over de teelt en afzet van siergewassen
  • Linda Kaluzny-Pinon – Technische tuinbouw journalist (Frankrijk)
  • Jacco Strating – Editor-in-chief bij KAS TuinbouwCommunicatie (Nederland)
Zij zullen de Stefix 135 van Steenks Service gaan beoordelen op : Originality, Practicality & Sustainability. Per categorie worden er vervolgens minimaal 3 en maximaal 5 innovaties genomineerd om een live-presentie te geven voor de jury op 27 mei 2016. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots en houden u graag op de hoogte van de bevindingen van de jury. De GreenTech beurs zal gehouden worden van 14 tot en met 16 juni in de RAI in Amsterdam. Klik hier voor gratis entreekaarten.