Bijna drie jaar na de introductie van de Stefix 135 doekveger, mochten wij afgelopen maand de 100ste doekveger afleveren! De worteldoek veegmachine is sinds de introductie een wereldwijd succes en afgelopen maand leverde het Duitse bedrijf Hünnekens de 100ste machine af!

Over de Stefix 135 doekveger

In 2016 hebben we de Stefix 135 worteldoek veegmachine op de markt gebracht, omdat er nog geen machine bestond voor het effectief vegen van gronddoek. Veel kwekers gebruikten bezems en bladblazers om het gronddoek schoon te vegen. Buiten dat dit een erg arbeidsintensieve klus was, resulteerde deze werkwijze bovendien in opgeblazen stof dat neerdaalde op de omringende gewassen.

Om dit probleem op te lossen, introduceerde Steenks Service de Stefix 135! Een doekveger die beschikt over brede wielen die het doek niet stukrijden, geen geulen achterlaat én het fijnstof opzuigt. De Stefix 135 is gemakkelijk in onderhoud, heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is tijdbesparend.

Bekijk de Stefix 135

Bekijk de video van de Stefix 135.

Wereldwijd succes

Na de introductie van de Stefix 135 op de IPM in Essen in 2016, is de machine een wereldwijd succes gebleken bij kwekers en toeleveranciers. Niet alleen in Duitsland, maar ook in Amerika, Frankrijk, Noorwegen, Saudi-Arabië en vele andere landen is de doekveger populair. We hebben de machine afgelopen jaren mogen leveren aan grote namen in de tuinbouwindustrie, zoals Emsflower, Keysers en Paul Cox.

Na de wereldwijde verspreiding vond de 100ste verkoop afgelopen maand plaats bij het Duitse Hünnekens. Een mooie mijlpaal die we niet zomaar voorbij wilden laten gaan. We hebben de Stefix 135 persoonlijk overhandigd mét een heerlijke taart!

Stefix 135 bij Steenks Service

Bent u benieuwd naar de Stefix 135? Op onze website vindt u meer informatie over de doekveger. Bij serieuze interesse kunnen wij zelfs een demo op locatie geven! Neem vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via +31(0) 174 510 266 .