Vorige maand is Steenks Service met een aantal monteurs op bezoek geweest bij de fabriek van Reisopack in Spanje om kennis uit te wisselen. Hier heeft Steenks Service om de tafel gezeten met Reisopack om te brainstormen over mogelijke productverbeteringen van de Reisopack 2903 en 2905.

Kennisdeling over omsnoeringsmachines

Steenks Service is op 28 april 2023 met een aantal monteurs op bezoek geweest bij de machinefabriek van Reisopack in Spanje, dichtbij Barcelona. Het doel van dit bezoek was het uitwisselen van technische kennis en het bespreken van mogelijke toekomstige productverbeteringen. Tevens hebben de monteurs hun expertise op het gebied van het installeren van omsnoeringsmachines gedeeld en hun ervaringen met het verhelpen van storingen bij klanten. Een echte win-winsituatie als u het ons vraagt!

Steenks Service bezoekt machinefabriek van Reisopack in Spanje overleg | Steenks Service Steenks Service bezoekt machinefabriek van Reisopack Spanje overleg | Steenks Service
Steenks Service bezoekt machinefabriek van Reisopack in Spanje | Steenks Service Steenks Service bezoekt machinefabriek van Reisopack Spanje | Steenks Service

Omsnoeringsmachines Reisopack 2903 en 2905

Tijdens het bezoek hebben de monteurs kennis uitgewisseld over de Reisopack 2903 en Reisopack 2905. Dit zijn volautomatische omsnoeringsmachines waarmee u goederen horizontaal kunt omsnoeren. Beide omsnoeringsmachines zijn geschikt voor grote volumes en vereisen minimale menselijke input. Ze kunnen ingezet worden als losse machine of geïntegreerd worden in een volledig automatische verwerkingslijn. Bovendien is het bij beide machines mogelijk om door middel van hoeklatten extra stevigheid te bieden aan pallets met goederen. De technische specificaties van de omsnoeringsmachines vindt u op de productpagina’s. Zo heeft de Reisopack 2905 een minimale en maximale omsnoeringshoogte van respectievelijk 14,5cm en 2,60m vanaf de grond. De breedtematen van de pallets kunnen variëren van 80 tot 120cm.

Omsnoeringsmachines bij Steenks Service

Wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren? Bij Steenks Service hebben wij een ruim aanbod van omsnoeringsmachines voor de tuinbouw en industrie. Benieuwd naar welke omsnoeringsmachines het beste bij uw bedrijf past of heeft u nog andere vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt het contactformulier op onze website invullen of ons mailen naar info@steenks-service.nl. Ook zijn we te bereiken via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266. Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen!