Onlangs heeft bio kwekerij Frank de Koning 25 stalen transportwagens van het merk Berg Hortimotive gekocht bij Steenks Service. Deze kwekerij teelt op een biologische wijze verschillende groentes. Na de oogst worden de groentes overgeplaatst in kisten. De Berg Hortimotive transportwagens zullen dit productieproces versnellen en verbeteren. In dit nieuwsbericht leest u meer over onze klant en het gebruik van de transportwagens.

Berg Hortimotive transportwagens bij bio kwekerij Frank de Koning

Bio kwekerij Frank de Koning uit Tinte teelt verschillende groentes op een roterende wijze. Deze groentes variëren tussen tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines. Om de groentes gereed te maken voor transport, worden deze in kisten geoogst. Vervolgens kunnen deze kisten gemakkelijk vervoerd worden naar de daarvoor bestemde locatie.

Berg Hortimotive transportwagen in gebruik | Steenks Service

Transportwagens van Berg Hortimotive bij Steenks Service

Alle 25 stalen transportwagens van Berg Hortimotive zijn door Steenks Service bezorgd bij bio kwekerij Frank de Koning in Tinte. De kwekerij heeft gekozen voor transportwagens met een plank, zodat de wagen geschikt is voor diverse soorten en maten kisten. Hierdoor kan de bio kwekerij op een efficiënte manier de geoogste groentes vervoeren. Elke teelt heeft namelijk een andere soort kist, maar door de plank is het alsnog mogelijk deze hierop te plaatsen. Dit maakt de transportwagens ideaal voor bio kwekerij Frank de Koning.

Tuinbouw machines bij Steenks Service

Heeft u ook interesse om het productieproces van uw bedrijf te optimaliseren? Daar kan het grote aanbod machines van Steenks Service u zeker bij helpen! De machines van Steenks Service zijn geschikt voor binnen de land- en tuinbouw. Benieuwd hoe onze machines uw bedrijf kunnen helpen? Zoek dan voor een vrijblijvend adviesgesprek contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken via +31(0) 174 510 266!