Steenks Service heeft haar debuut gemaakt op de gerenommeerde Four Oaks Tradeshow in Engeland. Onze aanwezige vertegenwoordigers Nick en Wouter keerden met een tevreden gevoel terug naar huis, met mooie successen waarover u onderstaand meer leest!

Four Oaks: beroemd en gerenommeerd

Jaarlijks wordt in Macclesfield, gelegen nabij Manchester, de Four Oaks Tradeshow gehouden. De beurs is volledig gericht op het delen van kennis en innovatieve oplossingen op het gebied van tuinbouw. Met meer dan 300 wereldwijde exposanten is het de plek waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Dit jaar vond de beurs plaats op dinsdag 5 september en woensdag 6 september. Steenks Service nam dit jaar voor het eerst deel aan de beurs.

Grootschalig en lokaal

Vanwege de aanzienlijke schaal van de Four Oaks Tradeshow was het de perfecte plek voor onze vertegenwoordigers Nick en Wouter om de producten van Steenks Service aan de man te brengen. Ondanks de grote omvang van de Four Oaks Tradeshow wordt de beurs vooral bezocht door lokale kwekers van bloemen, planten en bomen. Dit is de ideale doelgroep om speciaal voor dit evenement de Stefix 135 en Stefix 73 worteldoekveegmachines te promoten.

Four Oaks Tradeshow | Steenks Service

Verkoopsuccessen voor Steenks Service

De behoorlijke warmte in de kassen waar de Four Oaks Tradeshow in werd gehouden mocht de pret niet drukken, Nick en Wouter mogen namelijk terugkijken op een succesvolle editie! Beide meegebrachte worteldoekveegmachines zijn tijdens de beurs namelijk verkocht. Daarnaast was er uitermate veel interesse voor de producten van Steenks Service, wat aangeeft dat er duidelijke vraag is naar de innovatieve oplossingen die onze organisatie biedt. Een editie die smaakt naar meer!

Bekijk ons aanbod op de website

Wij kijken uit naar de volgende gelegenheid om onze innovatieve oplossingen te presenteren aan een breed publiek, al kunt u altijd beroep doen op ons aanbod via de website. Op onze website vindt u een uitgebreide selectie aan tuinbouw- en industriële machines, van buisrailwagens tot omsnoeringsmachines. Neem contact op met Steenks Service, een van onze specialisten vertelt u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden!