Steenks Service heeft in september een schrob- en zuigmachine bezorgd bij sportschool Crossfit 0174, gelegen in Naaldwijk. Het gaat hier om een gebruikte Stefix 430, die eigenaar Arjan Ruinard heeft aangeschaft, omdat hij hygiëne in de sportschool erg hoog in het vaandel heeft staan. Wilt u meer weten over dit model? Lees hieronder dan verder!

Een schone vloer met de Stefix 430

Eigenaar Arjan Ruinard vindt het erg belangrijk dat zijn sportschool elke dag weer goed schoon wordt gemaakt. Voorheen dweilde Arjan de sportschool elke dag netjes met de hand, maar met de Stefix 430 gaat dit een stuk gemakkelijker en wordt het bovendien beter schoon. Wanneer een vloer wordt schoonmaakt met een dweil, wordt deze nat gemaakt en vervolgens geboend. Alleen het vuile water wordt vervolgens niet opgezogen. Een Stefix 430 boent de vloer met water en schoonmaakmiddel, waarna dit vuile water direct wordt opgezogen. Het vuile water wordt opgeslagen in een vuilwater tank die eenvoudig na het schrobben kan worden geleegd.

Opgeknapte Stefix 430 | Steenks Service

Opknappen van gebruikte Stefix 430 schrobmachine

Onze machines voelen na een opknapbeurt weer zo goed als nieuw aan. Bij het opknappen wordt de schrobmachine volledig uit elkaar gehaald. Vervolgens wordt het frame schoongemaakt en opnieuw behandeld, zodat deze niet gaat roesten. De bewegende onderdelen worden vervangen of technisch gereviseerd, zodat deze nog jarenlang mee kunnen. Ook bij gebruikte machines krijgt u dezelfde garantie als bij een nieuwe machine!

Schrobmachines kopen of huren bij Steenks Service

Bent u van plan om een schrobmachine aan te schaffen en uw bedrijf of organisatie van een schonere vloer te voorzien? Dan zit u bij Steenks Service goed. Met een breed aanbod van gebruikte en nieuwe schrobmachines, kunnen we samen het perfecte model voor uw bedrijf of organisatie uitzoeken. Bent u benieuwd naar onze diensten of heeft u andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. U kunt ook mailen naar info@steenks-service.nl of bellen naar +31(0) 174 510 266.