Heeft u een tijdelijke klus, is er een machine stuk of heeft u last van piekdruktes? Het aanschaffen van een compleet nieuwe machine is een flinke investering en bovendien is het installeren van een nieuwe machine tijdrovend. Steenks Service begrijpt dit als geen ander en biedt u daarom de optie om machines te huren. Op die manier heeft u op korte termijn een machine beschikbaar én kunt u kosten besparen.

Buisrailwagen huren voor korte of lange periode

Het grootste gedeelte van de huurvloot van Steenks Service bestaat uit buisrailwagens. Wanneer u werkzaamheden moet uitvoeren aan de kas, is een buisrailwagen bijna onmisbaar. Een buisrailwagen leent zich namelijk uitstekend voor werk op grote hoogtes (maximale hoogte is 5,5 meter) en wordt onder andere gebruikt voor dakreparaties, het spuiten van gewassen en voor oogstwerkzaamheden. Ze worden in uitstekende staat geleverd, zijn altijd voorzien van een ingebouwde acculader en er zijn buisrailwagens beschikbaar voor bijna iedere spoormaat.

Bovendien bent u bij het huren van een buisrailwagen bij ons niet gebonden aan een minimale of maximale periode. Onze machines kunt u voor elke gewenste periode huren. Erg handig wanneer u nog niet weet hoe lang een bepaalde klus gaat duren.

Buisrailwagen verhuur.

Machine verhuur bij Steenks Service

Naast het verhuren van buisrailwagens, heeft u bij Steenks Service ook de mogelijkheid om een elektrotrekker, omsnoeringsmachine of schrobmachine te huren. Het hele jaar door zijn onze machines voor u beschikbaar. Heeft u nog enige vragen met betrekking tot het huren van een buisrailwagen of andere machine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via +31(0) 174 510 266.