Een tijd geleden hebben wij Salm Boskoop blij gemaakt met het installeren van een volautomatische Reisopack 2905 omsnoeringsmachine in hun nieuwe, op maat gemaakte, verpakkingslijn! Het integreren van een omsnoeringsmachine in de nieuwe verpakkingslijn bespaart Salm Boskoop een hoop handmatige arbeid van maar liefst 10 medewerkers. Bovendien levert de Reisopack 2905 een strakker eindresultaat op dan de dozen handmatig omwikkelen met tape wat voorheen werd gedaan.

Steenks Service installeert omsnoeringsmachine in een automatische verpakkingslijn Reisopack 2905 omsnoeringsmachine aan het eind van de verpakkingslijn bij Salm Boskoop

Salm Boskoop kiest voor automatische verpakkingslijn

Salm Boskoop is een moderne kwekerij die vooral gespecialiseerd is in het telen van onder andere lavendel, conica, buxus, deco fruit, ilex, gaultheria en pinus pinea. Het bedrijf, dat ruim dertig jaar bestaat, is door de jaren heen gegroeid tot maar liefst 9 vestigingen, waarvan 8 vestigingen in Nederland en 1 in Portugal.

Het succesvolle bedrijf heeft er onlangs voor gekozen om hun verpakkingslijn, dat eerst grotendeels handmatige arbeid was, volledig te automatiseren. Hiervoor hebben ze het bedrijf Hocuma ingeschakeld. Hocuma heeft in samenwerking met Salm Boskoop een op maat gemaakte automatische verpakkingslijn bedacht die hun helpt met het verpakken van diverse planten in kartonnen dozen. Van een oplossing voor het vouwen, dichtmaken en stapelen van de dozen tot het integreren van een machine voor het stevig vastmaken van de pallets met dozen.

Voor het snel en eenvoudig omsnoeren van deze pallets heeft Hocuma aangeraden om gebruik te maken van een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine. Deze volautomatische omsnoeringsmachine plaatst hoeklatten op de pallets met dozen waarna deze omsnoert worden met sterke omsnoeringsband. Dit zorgt ervoor dat elke pallet recht en stevig is omsnoert, waardoor ook de vrachtwagen een stuk sneller ingeladen kan worden.

Wilt u de omsnoeringsmachine van Reisopack graag in actie zien? Bekijk dan onderstaande video:

Op maat gemaakte verpakkingslijn met behulp van Steenks Service

Ook Steenks Service kan u ondersteunen daar waar het aankomt op de integratie van een automatische verpakkingslijn. Wij nemen graag de tijd om gezamenlijk uw wensen en noden te bespreken, waarna een op maat gemaakte verpakkingslijn bedacht kan worden. Heeft u vragen over de manier waarop Steenks Service Salm Boskoop heeft ondersteund? Of wilt u meer weten over onze machines? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te bellen via +31(0) 174 510 266, te mailen naar info@steenks-service.nl of door snel en eenvoudig het contactformulier op deze website in te vullen.