Op de HortiContact beurs in Gorinchem introduceert Steenks Service een nieuwe veegmachine: de Stefix 150. Dit is een unieke veeg-/zuigmachine met een grote veegbreedte van 1,5 meter. De machine is door Steenks Service zelf ontwikkeld en ontworpen. De Stefix 150 wordt na een ruime testperiode op de beurs geïntroduceerd met een hele mooie beursactie.

Stefix 150 op de Horticontact | Steenks Service

Ontvang 1,5 meter bier bij aanschaf van de nieuwe Stefix 150 veegmachine

De Stefix 150 heeft een veegbreedte van maar liefst 23 bierflessen. Dit is gelijk aan 1,5 meter. Bij aanschaf van een Stefix 150 ontvangt u dan ook 1,5 meter bier! Met deze mooie actie laten we zien dat een veegbreedte van 1,5 meter echt heel breed is.

Verder presenteren we op de HortiContact nog een aantal nieuwe machines uit ons assortiment. De Stefix 135 HD worteldoekveegmachine met hooglosser en de Stefix 73BT elektrische worteldoekveegmachine worden ook gepresenteerd. Deze zijn na de introductie op de IPM dus ook te zien in Gorinchem.

Verder hebben wij onze nieuwste meest gebruiksvriendelijke buisrailwagen in de stand. Tot slot hebben we een nieuwe paprika AGV oogstwagen te laten zien. Genoeg nieuwigheden om te bekijken! Via de volgende link kunt u gratis kaarten aanvragen.

Unieke veeg-/zuigmachine

De Stefix 150 is een unieke veeg-/zuigmachine en ontworpen voor het schoonvegen van grote ruimtes. De machine veegt en zuigt tegelijkertijd, zodat als het vuil en stof wordt verzameld in de grote vuilbak. De machine heeft een capaciteit van zo een 9.700 vierkante meter per uur.

De machine is uniek vanwege zijn veegbreedte in combinatie met de capaciteit, eenvoud en prijsstelling van de machine. Zo is de machine makkelijk te bedienen en kunnen er grote oppervlaktes geveegd worden. Verder behoeft de machine weinig onderhoud en is deze ontwikkeld op basis van bewezen technieken waardoor deze zeer betrouwbaar is. Tot slot heeft de machine een scherpe prijsstelling waardoor deze de beste prijs heeft voor zijn veegbreedte.

Stefix 150 in actie | Steenks Service

Vragen uit de markt

De machine is tot stand gekomen vanwege vraag uit de markt. Door de schaalvergroting in verschillende industrieën worden oppervlaktes om te vegen steeds groter. De meest gebruikte machine was de Stefix 95 met een veegbreedte van ongeveer 1 meter. Alleen deze veegbreedte is aan de smalle kant. Klanten willen efficiënter vegen, dus vragen zij om bredere veegmachines. Deze brede machines zijn reeds beschikbaar, maar hebben een prijs die 3x zo hoog is als de Stefix 95. Deze hogere prijs komt veelal doordat bredere veegmachines geavanceerder zijn geproduceerd dan noodzakelijk. De klantwens is dus een brede, betaalbare en eenvoudige veegmachine. Steenks Service heeft zo een machine speciaal ontwikkeld en getest, met als resultaat: de Stefix 150.

Interesse in onze nieuwe machines?

Heeft u interesse in onze machines? Dan kunt u deze komen bekijken op de HortiContact van 5 tot en met 7 maart in Gorinchem. Ons standnummer is A109. Lukt het niet om aanwezig te zijn, maar wilt u wel meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie. Stuur een mail naar sales@steenks-service.nl of bel naar +31(0) 174 510 266. Wij staan graag voor u klaar om verder te helpen.