Het nieuwe jaar start voor Steenks Service traditie getrouw met internationale tuinbouwbeurzen. Van 23 tot 26 januari vindt de IPM in Essen plaats. Steenks Service intorducteert hier 2 nieuwe machines! Lees in dit artikel verder om erachter te komen welke nieuwe machines dat zijn.

Wouter en Nick op de IPM Essen | Steenks Service

Wilt u ons bezoeken op de IPM? Dan bent u van harte welkom in stand 3A32 in hal 3! Wilt u van tevoren een afspraak maken op de beurs? Dan kunt u bellen naar +31(0) 174 510 266 of stuur een mail naar sales@steenks-service.nl.

IPM Essen

De IPM vakbeurs in Essen is een internationale beurs gericht op de sierteeltsector en de boomkwekerijen binnen de tuinbouw. Er zijn hier diverse bedrijven binnen de techniek, toelevering en producten. Er zijn 1.330 exposanten en er worden meer dan 40.000 bezoekers verwacht. Op deze beurs zal Steenks Service de de vernieuwde Stefix 135 worteldoekveegmachine met hoog losser presenteren. Ook zal de nieuwe Stefix 73BT gepresenteerd worden. Dit is een elektrische worteldoek veegmachine. Beide machines zijn verbeteringen op bestaande machines en daarmee nieuw in ons assortiment.

Nieuwe Stefix 135 worteldoek veeg-/zuigmachine met hooglosser

De Stefix 135 is een veeg-/zuigmachine die geschikt is voor het vegen van anti-worteldoek teeltvloeren. De zitveegmachine veegt en zuigt al het vuil en (fijn)stof met zaden en kiemen op, waardoor de vloer schoon is en u minder last hebt van onkruid gedurende het teelt seizoen. Ook heeft u minder last van verdichting van het doek, zodat de doorwatering optimaal blijft. Nu is de Stefix 135 beschikbaar met een hooglos systeem. U kunt nu vanaf de machine de vuilbak automatisch legen. Voorheen moest u de bak zelf leeg kiepen. Nu zal het hooglos systeem dit werk voor u doen.

Elektrische Stefix 73 achterloop worteldoek veeg-/zuigmachine

Naast de Stefix 135 hebben we ook de Stefix 73 achterloop veeg-/zuigmachine. Dit is de kleinere variant van de Stefix 135 met dezelfde functionaliteiten. De Stefix 135 en Stefix 73 worden beide aangedreven door een krachtige Honda benzinemotor. Deze motor werkt goed, maar wordt aangedreven door fossiele brandstoffen. In het kader van duurzaamheid introduceren wij nu de Stefix 73BT. Dit is een elektrisch aangedreven veeg-/zuigmachine met dezelfde capaciteiten als de machine die wordt aangedreven door een benzine motor. De Stefix 73 bevat een krachtige 0,6kW 12 volt motor in combinatie met een 118 ah-5h voltractie accu.

Elektrische Stefix 73 | Steenks Service

Bezoek de vakbeurs IPM Essen

Wilt u de IPM Essen bezoeken? Wij van Steenks Service geven 50 gratis entreekaarten weg. U kunt zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar office@steenks-service.nl. Let op, deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Hopelijk zien wij u eind januari op de IPM in Essen!

Mocht het niet lukken om de beurs te bezoeken, maar wilt u wel meer informatie over de nieuwe worteldoek veegmachines? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het beantwoorden van al uw vragen. Stuur een mail naar sales@steenks-service.nl of bel naar +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!