Steenks Service heeft een erg bijzondere mijlpaal bereikt. Vorige week hebben wij met trots onze 200ste Stefix 135 afgeleverd bij boomkwekerij E. van Dijck. Om dit te vieren trakteerde Steenks Service het bedrijf op een lekkere taart.

200ste Stefix 135 afgeleverd | Steenks Service

De noodzaak van een schone werkomgeving

E. van Dijck is een boomkwekerij gevestigd in het Noord-Brabantse Zundert dat zich door de jaren heen heeft gespecialiseerd in het telen van coniferen en heesters. De planten worden zowel binnen als buiten geteeld op speciaal daarvoor bedoelde worteldoek teeltvloeren. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen leveren is het belangrijk dat de werkomgeving van de boomkwekerij brandschoon is.

In het verleden werden de teeltvloeren schoongehouden met een borstelveger. Het grootste nadeel van deze oplossing is dat de vloer niet schoon wordt; het vuil wordt louter verplaatst in plaats van verwijderd. Daarnaast ging het vuil steeds meer in de gaatjes van de teeltvloer zitten, waardoor deze verstopt raakten. Tenslotte kostte het vegen van de vloer veel tijd en arbeid. De Stefix 135 worteldoek veegmachine bleek de ideale oplossing te zijn voor E. van Dijck en hun vraagstuk rondom het vinden van een meer efficiënte oplossing voor het schoonmaken van de werkomgeving.

Een bijzondere mijlpaal voor Steenks Service

In zes jaar tijd heeft Steenks Service de mijlpaal bereikt van tweehonderd verkochte Stefix 135 worteldoek veegmachines. De in 2016 geïntroduceerde machine is speciaal ontwikkeld om over worteldoek teeltvloeren te kunnen rijden en deze tegelijkertijd schoon te kunnen maken, zowel binnen als buiten de kas. De Stefix 135 is daarnaast multi-inzetbaar; de machine kan ook worden gebruikt om gewone betonvloeren, bestratingen en asfalt te vegen.

De introductie van de Stefix 135 is ontstaan vanuit een praktische vraag vanuit leveranciers van teeltvloeren en kwekers die werken met teeltvloeren. Met het behalen van deze speciale mijlpaal kan worden geconcludeerd dat de Stefix 135 een succes is, ook op wereldwijde schaal. De veegmachine doet uitstekend zijn werk en vraagt weinig onderhoud van de gebruiker. Natuurlijk blijven de professionals van Steenks Service de Stefix 135 doorontwikkelen. Op naar de volgende mijlpaal!

Heeft u verder vragen over onze Stefix 135 veegmachine? Neem dan gerust contact met ons op!