Een tijd terug is Steenks Service op bezoek geweest bij een nieuwe locatie van het bedrijf KP Holland voor de aflevering van een nieuwe Stefix 135 worteldoek veeg-zuigmachine. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het kweken van bijzondere plantenrassen, heeft ervoor gekozen om een worteldoek veeg- zuigmachine toe te voegen aan hun proces om snel en eenvoudig de anti-worteldoek teeltvloeren te reinigen. Waar het dagelijks schoonmaken van de vloeren een enorm tijdrovende klus kan zijn, is het met de nieuwe machine zo gebeurt!

Reiniging anti-worteldoek teeltvloeren bij nieuwe locatie KP Holland

KP Holland heeft onlangs een nieuwe locatie geopend. De nieuwe locatie, wat voorheen diende als tomatenkas, is volledig omgebouwd met anti-worteldoek teeltvloeren die voorzien zijn van een intern transportbanden systeem. Aangezien het voor het kweken van hun planten erg belangrijk is dat deze vloeren goed gereinigd worden, maakt KP Holland sinds kort gebruik van de Stefix 135 schoonmaakmachine.

Anti-worteldoek teeltvloer bij KP Holland | Steenks Service

Stefix 135 worteldoek veegmachine

Het was voor KP Holland een bewust keuze om te gaan voor de Stefix 135. Dit, aangezien deze machine niet enkel vuil, stof en kiemen opveegt, maar ook opzuigt. Hierdoor wordt het stof niet alleen verplaatst, maar ook direct opgeruimd. Bovendien is de Stefix 135 dé ideale machine voor het schoonvegen van anti-worteldoek vloeren omdat de machine voorzien is van brede wielen voor en achter. Hierdoor komen er geen sporen op uw teeltvloer. Hieronder ziet u een resultaat van het vegen in combinatie met zuigen!

Stefix 135 worteldoek veegmachine | Steenks Service

Uw vloer reinigen met een worteldoek veegmachine

Heeft uw bedrijf een anti-worteldoek teeltvloer en bent u momenteel veel tijd kwijt om deze dagelijks te reinigen? Dan biedt Steenks Service u een perfecte oplossing aan met de worteldoek veegmachine. Als u geïnteresseerd bent in het kopen of huren van een van onze veegmachines, kunt u eenvoudig contact opnemen met onze specialisten. Vul het contactformulier in en u zult snel van ons horen. Liever direct contact? Stuur dan een mail naar info@steenks-service.nl of bel naar +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!