Steenks Service heeft onlangs een Stefix 73 worteldoek veegmachine mogen leveren bij Boomkwekerij J.P. van Straalen. Het bedrijf, dat gevestigd is in Luttelgeest, kweekt al 43 jaar diverse plantensoorten, zoals Salix op stam, Euonymus, bamboe en siergrassen. Om hun worteldoeken zo snel en eenvoudig mogelijk te reinigen, is Boomkwekerij J.P. van Straalen op zoek gegaan naar een worteldoek veegmachine die wendbaar is. Dit, om zo ook de kleinere vakken die moeilijker schoon te maken zijn toch efficiënt te reinigen.

JP van Straalen with Stefix 73 | Steenks Service

Waarom Boomkwekerij J.P. van Stralen kiest voor Stefix 73

Boomkwekerij J.P. van Straalen bezit in totaal 6 hectare grond, waarop diverse plantensoorten worden gekweekt. Om een groot gedeelte van deze oppervlakte schoon te krijgen én te houden, heeft de kwekerij gekozen voor de Stefix 73 van Steenks Service. Deze achterloop veegmachine is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van worteldoek en dus ideaal voor het gebruik in hun kwekerij. De machine wordt al enkele weken gebruikt door Boomkwekerij J.P. van Straalen en deze valt erg in de smaak! Vooral de wendbaarheid op kleinere vakken waar bijvoorbeeld beregening is aangelegd of waar buizen op de vloer liggen is één van de vele pluspunten van de Stefix 73 volgens de kwekerij.

Schone teeltvloeren dankzij Stefix 73

De Stefix 73 is een achterloop veegmachine die speciaal is ontwikkeld voor het schoonmaken van teeltvloeren en anti-worteldoek. Het grote voordeel van deze machine is dat de machine het stof opzuigt en dat het stof niet wordt opgeveegd. Dit, in tegenstelling tot het gebruik van traditionele borstels, waarbij stofwolken ontstaan. Dit maakt de Stefix 73 erg populair bij onder andere kwekerijen. De capaciteit van de veegmachine is in totaal 3.400 m2 per uur, wat een hoop tijd bespaard ten opzichte van het vegen met de hand.

Achterloop veegmachine kopen bij Steenks Service

Wilt u, net als Boomkwekerij J.P. van Straalen, in staat zijn om uw worteldoeken snel en eenvoudig te reinigen? Dan is de Stefix 73 ideaal voor u! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft over onze veegmachines. Bel ons via +31(0) 174 510 266 of stuur een e-mail naar info@steenks-service.nl.