Steenks Service heeft onlangs de Stefix 95 veegmachine mogen afleveren bij Quality Plants Europe (QPE), een telersorganisatie die de marketing, inkoop en verkoop van pot- en tuinplanten regelt én waarde toevoegt in het eigen distributiecentrum gelegen in Bergschenhoek. De logistieke ruimte van het bedrijf heeft een oppervlak van zo’n 9.000 m², waardoor een goede en snel werkende schoonmaakmachine zeer gewenst is. Daarom heeft QPE gekozen voor onze Stefix 95!

Een schone werkvloer binnen no-time

Met behulp van onze Stefix 95 heeft Quality Plants Europe voortaan binnen no-time een blinkend schone werkvloer. Dankzij de krachtige motor van de veegmachine, wordt fijnstof én grof vuil namelijk moeiteloos opgeveegd en opgezogen. Bovendien heeft de veegmachine een veegbreedte van 700 millimeter, welke door zijborstels is uit te breiden tot maximaal 1.150 millimeter. Hierdoor is een werkvloer of betonpad eenvoudig snel schoongemaakt! Door te kiezen voor de Stefix 95 veegmachine, bespaart QPE dus een hoop arbeid.

Stefix 95 veeg-/zuigmachine

De Stefix 95 veegt ca. 6.200 m² per uur en beschikt over elektrische rijaandrijving op de achterwielen. Tevens beschikt de veeg-/zuigmachine over een groot filter waar het stof in achterblijft. U hoeft dus niet bang te zijn dat het stof opnieuw zal neerdalen op de vloer. Heeft u een veegmachine nodig voor een tijdelijke klus? Bij Steenks Service bieden we tevens de mogelijkheid om een veegmachine te huren voor een korte periode.

Stefix 95 veegmachine kopen?

Wenst u graag meer informatie over de Stefix 95? Op deze pagina kunt alle specificaties van de machine bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of over de mogelijkheden van het aanschaffen van een Stefix 95 veegmachine voor uw organisatie. Contact opnemen kan via het online contactformulier op onze website of door te bellen naar telefoonnummer +31(0) 174 510 266.