Er stonden afgelopen tijd heel wat leveringen op onze planning. In vorige nieuwsberichten heb je kunnen lezen over diverse tuinbouwmachines die wij aan onze klanten hebben geleverd. Deze maand hebben wij WTM de Boer Boomkwekerij blij gemaakt met de levering van hun nieuwe verrijdbare elektrische slanghaspel.

Nieuwe slanghaspel van Berg Hortimotive

WTM de Boer Boomkwekerij kweekt op grote schaal sierheesters en vaste planten. Om deze planten zorgvuldig te laten groeien, dienen ze regelmatig water te krijgen. Hiervoor maken zij vanaf nu gebruik van een elektrisch verrijdbare slanghaspel. WTM de Boer Boomkwekerij heeft gekozen voor een elektrische slanghaspel van het merk Berg Hortimotive. Dit model slanghaspel is pas sinds 2021 op de markt en is voorzien van de nieuwste technieken.

Verrijdbare elektrische slanghaspel van Steenks Service

Specificaties verrijdbare elektrische slanghaspel

Aangezien de slanghaspel die WTM de Boer Boomkwekerij heeft gekozen nog niet erg lang op de markt is, betekent dit dat de haspel is voorzien van de laatste technieken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Zo is de elektrische slanghaspel voorzien van een automatisch oprolsysteem met speed control, welke volledig zelfstandig kan worden ingesteld via het bedieningspaneel. Dankzij dit systeem blijft de oprolsnelheid van de haspel te allen tijde gelijk. Verder heeft de verrijdbare elektrische slanghaspel een afstandsbediening waarmee het oprollen van de slang erg gemakkelijk wordt!

Bekijk hier hoe WTM de Boer Boomkwekerij de verrijdbare elektrische slanghaspel inzet:

Slanghaspel kopen bij Steenks Service

Bij Steenks Service hebben wij diverse slanghaspels in ons aanbod van de merken Berg Hortimotive en Empas. U kunt kiezen uit slanghaspels die op verschillende wijzen worden bediend. Het meest eenvoudige model is een handmatig oprolbare slanghaspel, opgevolgd door een slanghaspel met automatische slanggeleider. Onze meest geavanceerde versie is de verrijdbare elektrische slanghaspel. Bent u benieuwd welke slanghaspel het beste past bij uw bedrijfsprocessen? Onze specialisten adviseren u graag. Vul ons contactformulier in of bel ons via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266.