13, 14 en 15 juni 2023 vindt GreenTech, een internationaal ontmoetingsplatform voor tuinbouw professionals, weer plaats in de RAI Amsterdam. Wij van Steenks Service zijn ook dit jaar weer aanwezig. Bent u benieuwd naar onze producten en diensten of wilt u graag kennis met ons maken? Dan nodigen wij u uit om de beurs te bezoeken met onze vrijkaartjes! Hieronder leest u meer over de beurs en hoe u kaartjes kunt bestellen.

GreenTech – internationale tuinbouwbeurs

De GreenTech is de grootste internationale tuinbouwbeurs in Nederland, waar professionals uit de tuinbouwindustrie van over de hele wereld samenkomen om te netwerken en kennis te delen. De beurs vindt van dinsdag 13 juni tot en met donderdag 15 juni 2023 plaats, wederom in de RAI Amsterdam. Het evenement staat in het teken van het oplossen van actuele problemen waar telers tegenaan lopen. Ook worden de GreenTech Innovation Awards uitgereikt tijdens de beurs.

Steenks Service ontmoeten op de GreenTech

Wilt u zich graag laten informeren over onze producten en kennis met ons maken? Bezoek ons dan op de GreenTech beurs! U vindt ons in stand 01.105. Wij hebben 100 vrijkaarten tot onze beschikking, welke tot 5 juni besteld kunnen worden. Dit kunt u doen door te mailen naar office@steenks-service.nl. Na deze datum kunt u kaartjes bestellen via deze link voor 120 euro.

Steenks Service op de GreenTech in Rai Amsterdam | Steenks Service Steenks Service op de GreenTech beurs | Steenks Service

Tuinbouwmachines van Steenks Service

Steenks Service heeft een gevarieerd aanbod van zowel nieuwe als gebruikte hoogwaardige tuinbouwmachines, welke u door ons kunt laten installeren. Ook bieden wij onderhoud en maatwerk diensten en kunt u bij ons terecht voor onderdelen. Lukt het u niet om aanwezig te zijn op de GreenTech of heeft u nog vragen over deze beurs? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of te mailen naar info@steenks-service.nl. Uiteraard kunt u ons ook bellen via +31(0) 174 510 266. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!