Ook de aankomende editie zal Steenks Service weer een stand hebben op de GreenTech tuinbouwbeurs in de Amsterdam RAI op 11, 12 en 13 juni 2024! Wilt u graag deelnemen aan deze netwerkplek met tuinbouw professionals en bent u benieuwd naar onze producten en diensten? Vraag dan tot en met 7 juni eenvoudig kaartjes aan via Steenks Service en ontmoet onze specialisten en producten! Lees hieronder meer over de tentoongestelde machines en vraag gratis kaartjes aan via de onderstaande link.

GreenTech wereldwijde tuinbouwbeurs

Als jaarlijks grootste tuinbouwbeurs van Nederland, trekt GreenTech vanzelfsprekend veel professionals uit de industrie aan van over de hele wereld. Bezoekers maken op de beurs gebruik van de gelegenheid voor het verbreden van hun netwerk, en het delen en opdoen van kennis. Net zoals de vorige editie, vindt de beurs plaats in de RAI Amsterdam. Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de tuinbouwbeurs? Bestel dan vóór 7 juni eenvoudig tickets via deze link.

GreenTech tuinbouwbeurs in Amsterdam RAI

Presentatie van verschillende tuinbouwmachines bij Steenks Service

Net zoals elk jaar heeft Steenks Service ook deze editie weer veel in petto om bezoekers een goed beeld te geven van de beschikbare machines. Als absolute eyecatcher presenteren wij de Stefix 150 veeg-/zuigmachine met extra brede borstel, maar ook de Stefix 135 HD en Stefix 73BT kunt u bewonderen bij onze stand. Ook onze nieuwste en meest gebruiksvriendelijke GL Flex pro buisrailwagen van Berkvens wordt tentoongesteld. U kunt Steenks Service op standnummer 01.501 vinden. Wij kijken al uit naar onze kennismaking!

GreenTech stand van Steenks Service

Hoogwaardige tuinbouwmachines bij Steenks Service

Kunt u niet aanwezig zijn bij GreenTech in Amsterdam? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u alsnog vragen heeft over onze machines, of graag advies wilt ontvangen om uw bedrijfsvoering te automatiseren. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar +31(0) 174 510 266!