Het nieuwe jaar start voor Steenks Service met verschillende internationale beurzen. Zo zijn wij van 7 tot en met 9 februari te vinden op de FruitLogistica in Berlijn. Hier presenteert Steenks Service een nieuwe buisrailwagen! Dit is de meest gebruiksvriendelijke buisrailwagen met de hoogste prijs kwaliteit uit ons assortiment. Daarnaast demonstreren wij op de beurs een volautomatische omsnoeringsmachine.

Sander en Nick op de FruitLogistica | Steenks Service

Wilt u ons bezoeken op de FruitLogistica? Dan bent u van harte welkom in stand C-45 in hal 4.1! Hier zullen wij samen met Reisopack in een stand staan. Wilt u van tevoren een afspraak maken op de beurs? Dan kunt u bellen naar +31(0) 174 510 266 of stuur een mail naar sales@steenks-service.nl.

FruitLogistica Berlijn

De FruitLogistica is een internationale beurs gericht op de productie en afzet van vers voedsel. Dit zijn groenten en fruit uit de tuinbouw industrie. Op deze beurs zijn de producten, handel en technische leveranciers van deze producten vertegenwoordigt. Er zijn 2.600 exposanten en er worden meer dan 63.000 bezoekers verwacht uit zo een 140 landen.

Steenks Service deelt op de beurs een stand met Reisopack. Tijdens de beurs zullen we onze nieuwe buisrailwagen presenteren. Daarnaast zullen wij een draaiende volautomatische omsnoeringsmachine demonstreren.

Nieuwe buisrailwagen bij Steenks Service

Bij Steenks Service hebben we een nieuwe buisrailwagen. Dit is de Berkvens GL Flex Pro buisrailwagen. Gebruiksvriendelijkheid was het sleutelwoord bij het ontwerp van deze wagen. De wagen is onderhoudsarm en de elektronica is geminimaliseerd. Daarnaast heeft de wagen een uniek ophefsysteem met grote rubberen ophefwielen. Hierdoor is de wagen gemakkelijk te verplaatsen over het betonpad. Tot slot kan de buisrailwagen optioneel met RVS worden afgewerkt. De RVS afwerking maakt de wagen duurzamer, omdat die beter bestand is tegen schoonmaakmiddelen. Dit allemaal samen maakt de GL Flex Pro de meest gebruiksvriendelijke buisrailwagen met de hoogste prijs/kwaliteit in het assortiment van Steenks Service.

Berkvens GL Flex Pro met rvs afwerking | Steenks Service

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine

In de stand van Steenks Service zal tijdens de FruitLogistica een volautomatische omsnoeringsmachine gedemonstreerd worden. Het gaat om een Reisopack 2905. Deze machine kan automatisch pallets omsnoeren inclusief hoeklatten. De machine is beschikbaar als stand-alone of als verrijdbare variant. Ook kan de machine in een verwerkingslijn worden geïntegreerd. De machine kan vanuit de verwerkingslijn worden aangestuurd, zodat de machine het juiste omsnoeringsprogramma kiest. De Reisopack 2905 omsnoert 3 banden en hoeklatten binnen 65 seconden. Wanneer de pallet is omsnoerd dan kan deze veilig worden getransporteerd.

Reisopack 2905 | Steenks Service

Bezoek de FruitLogistica in Berlijn

Wilt u de FruitLogistica bezoeken? Dan kunt u hier tickets bestellen. Lukt het u niet om bij de FruitLogistica aanwezig te zijn, maar wilt u wel informatie over onze machines? Dan kunt u contact met ons opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Stuur een mail naar sales@steenks-service.nl of bel naar +31(0) 174 510 266. Wij staan voor u klaar.