Van 24 tot en met 27 januari is de jaarlijks terugkerende IPM vakbeurs te bezoeken in Essen, Duitsland. Dit is wereldwijd dé vakbeurs als het gaat om sierteelt en tuinbouw. Vele internationale bedrijven presenteren hun nieuwste producten, technieken en diensten op het gebied van tuinbouw. Wij van Steenks Service staan dit jaar ook op de beurs met onze worteldoek veegmachines. Wilt u hier ook bij zijn? Lees snel verder hoe u deze beurs gratis kunt bezoeken!

IPM vakbeurs in Essen | Steenks Service

IPM Essen; dé vakbeurs voor sierteelt en tuinbouw

Eind deze maand vindt alweer de 39e editie van de IPM vakbeurs plaats. Er zullen maar liefst ruim 1500 exposerende bedrijven aanwezig zijn met uitgebreide productpresentaties. Naar verwachting zullen er zo’n 54.000 bezoekers op de beurs afkomen. Hierdoor is de IPM Essen niet alleen de ideale locatie om de nieuwste innovaties op het gebied van tuinbouw te ontdekken, maar ook om uw netwerk uit te breiden. Veel exposanten en bezoekers keren jaarlijks terug naar de vakbeurs in Essen, waardoor de kans groot is dat u opnieuw in contact kunt komen met concullega’s, bestaande klanten en eventueel interessante business partners.

Steenks Service presenteert de Stefix 73 & Stefix 135 worteldoek veegmachines

Wij van Steenks Service zijn ook dit jaar van de partij en zullen onze Stefix worteldoek veegmachines presenteren. Veel kwekerijen werken met anti-worteldoek om hun producten te telen. Indien u wenst het beste resultaat te behalen dan moet deze teeltvloer tijdens de teeltwissel goed gereinigd worden. Tevens is het (dagelijks) schoonmaken van worteldoek belangrijk om verspreiding van ziektes te voorkomen. Dit kan snel en eenvoudig met de Stefix 73 en Stefix 135 worteldoek veegmachines. Het verschil zit hem voornamelijk in het type machine. Zo is de Stefix 73 een achterloop-veegmachine en de Stefix 135 een zitveegmachine. Deze laatstgenoemde is vooral geschikt voor zeer grote oppervlakken.

Stefix worteldoek veegmachines | Steenks Service

Wilt u zelf de vakbeurs IPM Essen bezoeken?

Bent u na het lezen van dit artikel geïnteresseerd om de vakbeurs IPM Essen te bezoeken? Wij van Steenks Service geven maar liefst 50 gratis entreekaarten weg aan onze klanten! U kunt zich gemakkelijk aanmelden door een mail te sturen naar office@steenks-service.nl. Let op, deze actie loopt zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang. Hopelijk zien wij u eind januari op de vakbeurs IPM in Essen!

Mocht het u niet lukken om de beurs te bezoeken? Uiteraard staan wij dan ook voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vooral contact op door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl of door te bellen naar +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!