Door de jaren heen is Steenks Service actief geworden in verschillende landen, zoals bijvoorbeeld Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Hier beperken we ons echter niet tot, want ook uitdagingen in andere landen gaan wij niet uit de weg. Vorige maand is onze monteur Martijn speciaal voor een installatie van een omsnoeringsmachine helemaal naar Japan gegaan. Lees in de onderstaande tekst meer over onze installatieklus in Japan en de Reisopack 2905!

Installatieklus uitgevoerd in Japan door Steenks Service

Steenks Service heeft een Reisopack 2905 omsnoeringsmachine geïnstalleerd in een automatiseringslijn van Taks Handling Systems. Dit Japanse kassencomplex begeeft zich voornamelijk binnen de tomatenteelt. Onze monteur Martijn is met het benodigde gereedschap naar Japan gereisd en heeft ervoor gezorgd dat de volautomatische omsnoeringsmachine is geïnstalleerd in een automatische verwerkingslijn. De Reisopack 2905 wordt aangestuurd vanuit de verwerkingslijn – zo kunnen de medewerkers ervoor kiezen welk programma er door de machine wordt uitgevoerd. De nieuwe omsnoeringsmachine zal de tomatenteler uit Japan helpen met het versneld verwerken van de oogst.

Geïnstalleerde Reisopack 2905 | Steenks Service

Reisopack 2905 omsnoeringsmachine

Het doel van de volautomatische omsnoeringsmachine is om de gestapelde goederen horizontaal te verbinden met een omsnoeringsband van een hoge kwaliteit. Ook kan de Reisopack 2905 automatisch hoeklatten plaatsen op meerdere pallets. Dit maakt de omsnoeringsmachine zeer geschikt om te plaatsen binnen een verwerkingslijn en het productieproces te versnellen en natuurlijk verbeteren.

Laat uw omsnoeringsmachine installeren door Steenks Service

Bij Steenks Service kunt u onder andere terecht wanneer u ondersteuning nodig heeft bij het integreren van omsnoeringsmachines in (automatische) verwerkingslijnen binnen de tuinbouw en industrie. Deze installatie wordt vaak gecombineerd met een levering, maar we kunnen deze ook apart op afspraak uitvoeren. Heeft u vragen over de installatie van een omsnoeringsmachine of bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met Steenks Service via het contactformulier. Ook kunt u direct contact krijgen met onze klantenservice door te bellen naar +31(0) 174 510 266 of te mailen naar info@steenks-service.nl.