Brett Verbeek van Dynamic Plants stond afgelopen week op de Cultivate beurs in Ohio. Dynamic Plants is een van onze partnerbedrijven in Amerika. Op de Cultivate was Dynamic Plants vertegenwoordigt met onder andere onze Stefix 135 worteldoekveegmachine.

Cultivate beurs Ohio

The Cultivate beurs in Ohio is een Amerikaanse tuinbouwbeurs waar kwekers en toeleveranciers bij elkaar komen om ideeën op te doen, te sparren en te netwerken. De beurs was van 16 juli tot 19 juli en bezoekers komen uit meer dan 40 landen en uit alle 50 Staten van Amerika. Volgens Brett was de beurs een succes, want er waren meer dan 10.000 bezoekers. Links zie je Brett Verbeek op de Cultivate met de Stefix 135. Rechts zie je de Stefix 135 in actie.  

Dynamic Plants

Dynamic Plants is één van onze Amerikaanse partner bedrijven die is gevestigd in Fort Lupton. Dynamic Plants is een leverancier van stekmateriaal van verschillende soorten planten en is actief in de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast houdt Brett Verbeek van Dynamic Plants zich bezig met het optimaliseren van de processen bij zijn klanten. Zo is Dynamic Plants een van onze partners voor Stefix 135 veegmachines. Op de Amerikaanse markt ligt de focus van de kwekers momenteel op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen om zo op arbeidskosten te besparen. ‘De redenen hiervoor zijn de lage marges en onzekere economische situatie in de VS’, aldus Brett. Een geschikte machine voor optimalisatie van de bedrijfsprocessen is de: Stefix 135 worteldoek veegmachine.

Stefix 135 veegmachine

De Stefix 135 is een worteldoek veegmachine die op zachte en ongelijke teeltvloeren al het stof en vuil opveegt. De machine laat geen sporen achter op uw teeltvloer en zorgt ervoor dat, naast het vegen, al het (fijn)stof en vuil wordt opgezogen. Volgens Brett is er veel interesse in deze machine, omdat hiermee flink op arbeid bespaard kan worden. De machine heeft een capaciteit van 10.000 vierkante meter per uur. De Stefix 135 is de enige in zijn soort en hier kan met een bezem niet tegenop worden geveegd. Daarnaast heb je met de Stefix 135 een schoner resultaat, omdat het stof wordt opgezogen in plaats van verplaatst zoals bij het vegen met een bezem.

Worteldoek veegmachine kopen bij Steenks Service

Bij Steenks Service hebben we twee types worteldoek veegmachines in ons aanbod. Zo hebben we de Stefix 135 & Stefix 73. De Stefix 135 is een opzit veegmachine en de Stefix 73 is een achterloop veegmachine. Bent u benieuwd welke veegmachine het beste binnen uw bedrijfsprocessen past? Onze specialisten geven u hier graag advies over. Vul ons contactformulier in of bel ons via +31(0) 174 510 266.