Onlangs heeft Van der Ende Group geïnvesteerd in een aantal nieuwe reinigingsmachines ter vervanging van hun oude machines. Het bedrijf, die gevestigd is in Maasdijk, heeft gekozen voor een Stefix 95 veegmachine en een Stefix 800 schrobmachine. Met behulp van de twee nieuwe aanwinsten maakt van der Ende hun vloeren in een mum van tijd schoon. Lees hieronder verder over de gekozen machines en waarom deze combinatie van machines een optimaal resultaat garandeert.

Stefix 95 veegmachine en Stefix 800 schrobmachine

Beide machines dienen een belangrijke rol bij het schoonmaken van de vloeren. Zo veegt de Stefix 95 veegmachine het stof en vuil van de grond, waarna de Stefix 800 schrobmachine vuilresten van de vloer verwijdert en de vloer grondig reinigt. Beide schoonmaakmachines zuigen ook direct het vuil op. Het vuil komt in de vuilbak of in een vuilwatertank terecht, die na de schoonmaakronde direct geleegd kunnen worden.

Stefix 95 veeg-/zuigmachine

Deze elektrische schoonmaakmachine heeft standaard een centrale borstel van 700 mm, maar kan uitgebreid worden met één of twee zijborstels. De veegbreedte wordt dan respectievelijk uitgebreid naar 950 mm of 1150 mm. De inhoud van de vuilbak bedraagt maar liefst 62 liter en het filter oppervlak is 6m2.

Stefix 800 schrobmachine

Ook de Stefix 800 schrobmachine is elektrisch aangedreven. Desbetreffende machine heeft een borstelbreedte van 800 mm en een schoonwatertank met een inhoud van maar liefst 130 liter. De inhoud van de vuilwatertank daarentegen is 160 liter.

Stefix 95 veeg-/zuigmachine en Stefix 800 schrobmachine bij Steenks Service

Combinatie van de schoonmaakmachines

Hoewel de machines individueel reeds een groot verschil kunnen maken in het vergemakkelijken van het schoonmaakproces, is het bij Van der Ende Group de combinatie van de machines die het grote verschil maken. Wanneer de machines gecombineerd worden, blijft de vloer er namelijk als nieuw uitzien. Wel is het belangrijk om te beginnen met het vegen van de vloer en vervolgens pas te schrobben. Daarmee is het ‘grove’ vuil al van de vloer, zodat er met de schrobmachine een optimaal resultaat behaald kan worden.

Schoonmaakmachine kopen bij Steenks Service

Bij Steenks Service bieden wij een grote collectie schoonmaakmachines aan. Twijfelt u welke schoonmaakmachine het best geschikt is voor uw organisatie? Wij adviseren u dan contact op te nemen met onze ervaren specialisten. Als u liever direct contact heeft, kunt u bellen naar +31(0) 174 510 266 of een mail sturen naar info@steenks-service.nl. We helpen u graag!