Onze nieuwe Stefix 135 worteldoek veegmachine wordt ook over de landsgrenzen goed ontvangen. De veegmachine, die speciaal ontwikkeld is om te kunnen vegen op gronddoek, is namelijk ook in Duitsland snel in populariteit aan het stijgen.

Als een olievlek door Duitsland

Eén van de eerste bedrijven uit Duitsland die een order bij ons plaatste voor de Stefix worteldoekveger was Emsflower, één van de grootste en bekendste potplantenkwekerijen van Duitsland. Sindsdien heeft de bekendheid van de machine zich als een olievlek door Duitsland heen verspreid. Iedere kwekerij en tuinder is na kennismaking zéér enthousiast over onze oplossing en houdt dit, gelukkig voor ons, niet voor zichzelf.

Schoon de winter in

De populariteit van de veegmachine is ook deels te danken aan de tijd van het jaar. Voor veel tuinders is dit dé tijd van het jaar om de kas schoon te maken, zodat ze schoon de winter in kunnen gaan. En, met de worteldoek veegmachine is de schoonmaak een stuk eenvoudiger en efficiënter.

Onze Worteldoek veegmachines

Bent u benieuwd naar onze machines die geschikt zijn om te vegen op worteldoek/gronddoek? Via de onderstaande button navigeert u naar het actuele overzicht. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over een worteldoek veegmachine? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of stel uw vraag via het online contactformulier.

Nog niet bekend met onze doekvegers?

Bent u nog niet bekend met onze nieuwste veegmachine die speciaal ontwikkeld is voor het vegen op worteldoek? Bekijk dan de onderstaande video om kennis te maken met de Stefix 135 worteldoek veegmachine!