Tijdens de afgelopen herfststorm en windhoos hebben vele tuinbouwbedrijven schade opgelopen aan de kassen. Voor enkele was de schade zelfs zo ernstig dat het seizoen al ten einde is gekomen. De overige bedrijven hebben ‘gelukkig’ schade aan de kas die gerepareerd kan worden.

Enorme schade aan kassen

Om de complete schade in kaart te brengen heeft verzekeraar Interpolis luchtfoto’s laten maken. Hieruit bleek dat van de getroffen kassen gemiddeld tussen de 1.000 en 5.000 ruiten gesneuveld zijn. De reperatiewerkzaamheden aan de kassen zijn inmiddels in volle gang.

Buisrailwagen voor herstel kas

Hulpmiddelen bij reparatie kas

De reparatie aan de kassen kan veel tijd en manuren kosten, maar ook van het materieel wordt veel gevraagd. Tijdens deze piekdrukte is het vaak handig om extra buisrailwagens in te zetten, zodat de herstelwerkzaamheden vlot verlopen. Bij Steenks Service hebben wij speciaal voor de verhuur een 4-schaar buisrailwagen laten ontwikkelen in samenwerking met Berg Hortimotive. Deze buisrailwagen heeft een maximale werkhoogte van zo’n 7 meter, ideaal bij het herstellen van stormschade.

Buisrailwagen huren

Wilt u een buisrailwagen huren voor herstelwerkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via ons online contactformulier.

Onze buisrailwagens voor de verkoop

Naast de mogelijkheid om een buisrailwagen te huren, hebben wij ook een grote voorraad van nieuwe en gebruikte machines voor de verkoop. Via de onderstaande buttons navigeert u naar u naar de actuele overzichten van de diverse soorten buisrailwagens die u bij ons vindt.