Afgelopen vrijdag raasde storm Eunice met windkracht 10 over Nederland. Helaas heeft deze zware storm door heel het land voor veel materiële schade gezorgd. Van omgewaaide bomen en weggewaaide gevels, tot compleet weggewaaide daken en beschadigde bovenleidingen. Ook kwekers hebben forse schade ondervonden door de storm. Steenks Service wil deze kwekers natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen in deze tijd en biedt dan ook de mogelijkheid om buisrailwagens te huren om de schade te herstellen.

Schade in kassen

In de glastuinbouw zijn door de storm meer dan 350 schademeldingen gemaakt. Er kwamen voornamelijk veel meldingen binnen van kapotte ruiten en daken en schade aan gewassen en techniek. Omdat deze schade natuurlijk zo snel mogelijk hersteld moest worden om erger te voorkomen, hebben diverse kwekers één of meerdere buisrailwagens bij Steenks Service gehuurd. Onze complete huurvloot van buisrailwagens was dan ook snel verhuurd.

Buisrailwagens voor herstellen schade

Onze buisrailwagens zijn al lange tijd onmisbaar voor de tuinbouw. De wagens zijn inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden en zorgen ervoor dat je meer werk kunt uitvoeren in minder tijd. In ons aanbod hebben we diverse buisrailwagens die extra hoog kunnen reiken, waardoor er eenvoudig op de juiste hoogte gewerkt kan worden en de schade op de desbetreffende plekken snel hersteld kan worden. Bovendien zijn onze buisrailwagens aan te passen aan diverse spoormaten én geschikt voor de meeste buisrailsystemen.

Buisrailwagen huren bij Steenks Service?

Heeft u ook stormschade door storm Eunice of wilt u graag een buisrailwagen huren voor een korte periode om bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden uit te voeren aan uw kas? Bij ons kunt u altijd buisrailwagens huren tegen een scherp tarief! Wij kunnen u ervan verzekeren dat de buisrailwagen die u huurt altijd in topconditie verkeert. Informeer bij interesse gerust naar de mogelijkheden door telefonisch contact op te nemen via +31(0) 174 510 266 of door het contactformulier op onze website in te vullen.