De maand september stond in het teken van een tweetal zakenreizen naar verscheidende vakbeurzen. Begin september mocht Sander zich opmaken voor een bezoek aan het Finse Närpes. Halverwege diezelfde maand was het de beurt aan Wouter om af te reizen naar het Franse Angers!

Nederlandse invloeden in Finland

Steenks Service op finse beurs | Steenks Service

In Finland was Sander namens Steenks Service op donderdag 1 september en vrijdag 2 september aanwezig op de Puutarha Expo in Närpes, een vakbeurs gefocust op tuinbouw. Speciaal voor deze aangelegenheid zijn een schrobmachine en buisrailwagen tentoongesteld, met succes! Tijdens de beurs heeft Sander de meegenomen schrobmachine, een Stefix 1000 Toro, weten te verkopen aan een geïnteresseerde partij!

De Stefix 1000 Toro is een vernieuwde schrob-/zuigmachines in het assortiment van Steenks Service. Met een capaciteit van 5.500 vierkante meter per uur is de Stefix 1000 Toro in staat om vrijwel elke werkvloer in relatief weinig tijd schoon te krijgen.

Tijdens dezelfde zakenreis bracht Sander ook een bezoek aan RW Constructies, het bedrijf van Rob Westdijk, welke tevens gevestigd is in Närpes. Steenks Service is, samen met Hortilux, de trotse servicepartner van RW Constructies. Om de positieve samenwerking te benadrukken werd tijdens het bezoek van Steenks Service aan Finland een spandoek onthuld.

Een Franse beurs met een goede afloop

Van dinsdag 13 september tot en met donderdag 15 september vond de beurs ‘Le Salon du Végétal’ plaats in Angers. Zoals de naam al doet vermoeden stond deze beurs in het teken van tuinbouw.

Voor Steenks Service was Wouter aanwezig, al stond hij daar niet alleen. Tijdens de vakbeurs was Wouter in het gezelschap van Marco Vijverberg van Atout Service Sarl. Atout Services Sarl is een partner van Steenks Service die gevestigd is in Frankrijk; altijd fijn om tijdens zakenreizen banden aan te halen met partners waarmee Steenks Service een goede samenwerking heeft. Speciaal voor de beurs heeft Wouter een Stefix 73 en Stefix 135 tentoongesteld.

Steenks Service verkoopt Stefix 135 op Franse beurs | Steenks Service

De Stefix 73 en Stefix 135 zijn beide veeg-/zuigmachines speciaal voor het schoonmaken van worteldoeken. De Stefix 73 weegt 85 kilogram en heeft een schoonmaakcapaciteit van 3.400 vierkante meter per uur. De Stefix 135 doet daar zelfs een schep bovenop met een gewicht van 400 kilogram en een immense schoonmaakcapaciteit van 10.000 vierkante meter per uur. Tijdens het driedaagse evenement zijn beide machines verkocht!

Kortom, Steenks Service kan terugkijken naar twee succesvolle zakenreizen. Zakenreizen waarbij niet alleen commerciële successen zijn geboekt, maar ook de banden met verschillende partners van Steenks Service zijn aangehaald!

Heeft u vragen over een van onze diensten? Bel ons dan vrijblijvend via +31(0) 174 510 266 of stuur een e-mail naar info@steenks-service.nl.