Tomaten- en komkommer producent The Valley heeft afgelopen maand in een groot aantal nieuwe buisrailwagens geïnvesteerd. Aangezien de vorige buisrailwagens al voor een lange tijd actief waren, was er een behoefte aan vervangende machines. Alle 24 nieuwe buisrailwagens zijn door Steenks Service bij ‘The Red Valley’ geleverd, waar deze in gebruik worden genomen. De Berkvens GL Flex Pro buisrailwagens zullen hulp bieden om de ambitie van The Valley waar te maken; het verdubbelen van hun areaal binnen de komende vijf jaar. De nieuwe buisrailwagens zullen ervoor zorgen dat de gewaswerkzaamheden makkelijker zullen verlopen.

Gebruiksvriendelijke buisrailwagens met een lange levensduur

The Valley heeft met veel plezier en succes 10 jaar gebruik kunnen maken van hun vorige buisrailwagens. Directielid Thom van der Voort gaf bij Steenks Service aan op zoek te zijn naar gebruiksvriendelijke wagens, die ook lang mee zullen gaan. De keuze is daarom gevallen op de Berkvens GL Flex Pro met RVS afwerking en een doopbak, het nieuwste model buisrailwagen van Berkvens. Door een geavanceerd ophefsysteem en grote ophefwielen, kan deze buisrailwagen zich erg gemakkelijk verplaatsen via het betonpad. Daarnaast is de buisrailwagen berust met zo min mogelijk elektronica, waardoor onderhoud geminimaliseerd wordt. Dit maakt de GL Flex Pro een perfecte buisrailwagen voor gebruiksvriendelijkheid en gemak!

Juiste uitrusting voor de tomatenteelt

Binnen de tomatenteelt wordt veel desinfectiemiddel gebruikt, om bepaalde virussen tegen te gaan. Deze middelen tasten buisrailwagens vaak aan, wat de oorzaak kan zijn van een kapotte wagen. Gelukkig heeft de Berkvens GL Flex Pro een RVS afwerking, die ervoor zorgt dat de wagen een stuk beter bestand is tegen het desinfectiemiddel. Daarnaast zorgt de doopbak ervoor dat er geen virusverspreiding in de kas voorkomt. Via een timer worden medewerkers eraan herinnerd om hun handen te ontsmetten, voordat zij verder kunnen rijden. Dit signaal wordt aangegeven met een led-statuslamp.

Berkvens GL Flex Pro met doopbak | Steenks Service

Neem contact op met Steenks Service

Steenks Service heeft een gevarieerd aanbod beschikbaar aan zowel nieuwe als gebruikte buisrailwagens, van topmerken zoals Berg Hortimotive en Berkvens. Heeft u vragen over onze buisrailwagens? Schroom dan niet om contact op te nemen via +31(0) 174 510 266 of info@steenks-service.nl. We staan voor u klaar!