In veel huishoudens wordt tegen de komst van het voorjaar tijd gemaakt voor de grote voorjaarsschoonmaak. Maar wat dacht u van een grote eindejaarsschoonmaak in uw bedrijf?! Door de vloer van uw werkplaats, kantine of magazijn grondig te schrobben en schoon te maken aan het einde van het jaar, gaat u schoon en fris het nieuwe jaar tegemoet! Dient u echter een groot vloeroppervlak schoon te maken? Dan wilt u dit natuurlijk op een zo snel en efficiënt mogelijke manier doen. De schoonmaakmachines van Steenks Service bieden u hierbij dé oplossing!

Schoonmaakmachines voor alle branches

Niet alleen voor de gezondheid van u en uw medewerkers is een grote schoonmaak eens in de zoveel tijd van groot belang, maar ook voor een frisse uitstraling van de werkplaats of bedrijfsruimte dient u deze zo nu en dan te voorzien van een grote schoonmaakbeurt. Bij Steenks Service bieden we zowel nieuwe als tweedehands schoonmaakmachines, die u hierbij helpen. Onze schoonmaakmachines zijn bovendien erg breed inzetbaar. Zo worden deze veel gebruikt in de tuinbouw voor het schoonmaken van de werkplekken en betonpaden, maar ook voor in bijvoorbeeld kantoorpanden, hotels, kantines, werkplaatsen en fabriekshallen zijn de machines uitermate geschikt.

Veegmachines voor het opvegen van stof en vuil

De eerste stap van de grondige schoonmaakbeurt van de vloer is het opvegen van (fijn)stof en vuil. Wanneer u slechts een kleine ruimte hoeft schoon te maken, dan bieden onze industriële stofzuigers hierbij een goede helpende hand. Deze stofzuigers hebben een sterke zuigkracht en zuigen naast stof en vuil, tevens vloeistoffen op. Is de ruimte te groot om het handmatig met de industriële stofzuiger schoon te maken? Dan kunt u beter gebruikmaken van onze veeg-/zuigmachines. In ons aanbod vindt u diverse soorten (opzit- en achterloop) veeg-/zuigmachines, variërend in grootte en schoonmaakcapaciteit. Zo bieden we veegmachines die tot wel 10.100 m2 per uur kunnen schoonmaken.

Een blinkende vloer met onze schrobmachines

Is de vloer geheel stofvrij? Dan is het tijd om te gaan schrobben om zo te zorgen voor een blinkende vloer. Met behulp van onze schrobzuigmachines verwijdert u snel en eenvoudig (hardnekkig) vuil op de vloer. Tijdens het schrobben van de vloer wordt het vervuilde water direct in de vuilwatertank van de machine opgezogen. Hierdoor blijft de vloer niet alleen schoon, maar ook nog eens droog achter! Wilt u graag eenmalig een schrobmachine huren, voor bijvoorbeeld de grote eindejaarsschoonmaak? Deze mogelijkheid bieden wij u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze machines.

Bekijk in onderstaande video hoe één van onze schrobmachines te werk gaat.

Schoonmaakmachine kopen bij Steenks Service

De vloer is het gedeelte binnen een bedrijf dat het snelst en meest vervuild raakt. Het is dus belangrijk om deze regelmatig van een goede schoonmaakbeurt te voorzien. Wilt u de vloer van uw kas, werkplaats, magazijn, winkel of kantine eens goed aanpakken met behulp van één of meerdere schoonmaakmachine(s)? Dan bieden wij u met onze schoonmaakmachines graag een helpende hand! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer u advies wenst over welke machine u het beste kunt gebruiken. Contact opnemen kan telefonisch via telefoonnummer 0174 – 510 266 of via het online contactformulier. Wij helpen u graag verder!