Is het tijd voor een grote schoonmaakbeurt van uw werkplaats? Dan mag de werkvloer hierbij natuurlijk niet vergeten worden. Het goed schoonmaken én schoonhouden van de werkvloer is erg belangrijk, maar kan een tijdrovende klus zijn. Daarom bieden we bij Steenks Service diverse schoonmaakmachines aan die u hierbij ondersteunen en waarmee u uw vloeren razendsnel schoonveegt en -schrobt. Zo wordt het schoonmaken van de werkvloer een eenvoudige klus en bespaart u een hoop arbeid.

Moeiteloos vloeren schoonvegen met Stefix

Ligt er vuil of fijnstof op de werkvloer? Dan kunt u dit efficiënt schoonmaken met onze eigen ontwikkelde Stefix veeg-/zuigmachines. Dankzij de borstels en krachtige zuigmotor van de veegmachines, wordt (grof) vuil en fijnstof moeiteloos opgeveegd en opgezogen.

Afhankelijk van het te vegen oppervlak, bieden we diverse machines die u hierbij optimaal ondersteunen. Zo is de achterloop veegmachine Stefix 75 met een capaciteit van 3.400 m² per uur geschikt voor kleinere oppervlakken. Voor iets grotere oppervlakken is de zitveegmachine Stefix 95, welke een capaciteit van 6.200 m² per uur heeft, ideaal. Dient u een zeer groot oppervlak schoon te vegen, dan biedt de Stefix 170 de uitkomst. Deze heeft namelijk een capaciteit van maar liefst 13.600 m² per uur.

Schrob uw vloer razendsnel schoon

Is het stof van de werkvloer verwijderd? Dan is de volgende stap het schrobben van de vloer. Voor deze klus biedt de schrobmachine Stefix 1000 STILE u de nodige helpende hand. De opzit schrob-/zuigmachine heeft een borstelbreedte van één meter en is erg wendbaar, waardoor tevens de hoeken gemakkelijk schoon geschrobd kunnen worden. Om uw vloer optimaal schoon te krijgen, is het gebruik van het juiste schoonmaakmiddel van belang. Wij adviseren u graag welk middel voor uw vloer het meeste geschikt is.

Heeft u een tijdelijke klus of wenst u een extra schrobmachine om piekdrukte op te vangen? Het is bij Steenks Service tevens mogelijk om, zowel voor korte als lange periodes, een schrobmachine te huren.

Schoonmaakmachine kopen bij Steenks Service

Wilt u uw vloer ook snel en eenvoudig kunnen schoonmaken én houden en heeft u interesse in het aanschaffen van een veeg- of schrobmachine van Steenks Service? Of wilt u graag geadviseerd worden over welke machine het beste bij uw situatie past? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.