Het ‘seizoen’ voor touwhangen in kassen zit eraan te komen. Voorheen was het vervangen van alle touwtjes bij de teeltwissel voor tuinders een zéér tijdsintensieve bezigheid. Echter is er een simpele, doch bijzonder effectieve oplossing om dit werk minder tijdsintensief te maken.

“Met de touwautomaat van Steenks Service wordt touwhangen een fluitje van een cent.”

Touwautomaat: dé oplossing voor touwhangen

Onze touwautomaten zijn innovatieve machines die de afgelopen jaren een verademing zijn gebleken voor vele tuinders. De touwautomaat ‘spuugt’ namelijk tot maximaal 2.000 touwtjes van gelijke lengte per uur uit. De lengte van het touwtje is naar wens in te stellen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het vastknopen van het touwtje.

De touwautomaat wordt altijd geleverd met een paal en twee voetsteunen, waarmee deze te monteren is op vrijwel iedere buisrailwagen. Dankzij de twee meegeleverde voetsteunen wisselt u eenvoudig van kant. Het monteren van de touwautomaat op een buisrailwagen is ideaal wanneer u de touwtjes op hoogte moet hangen.

Touwautomaat aan het werk zien?

Bent u benieuwd naar onze touwautomaten en wilt u deze graag aan het werk zien? Bekijk dan de onderstaande video!

Meer weten?

Heeft u een vraag over onze touwautomaten of wilt u een van de machines met eigen ogen aan het werk zien? Neem dan vooral geheel vrijblijvend contact met ons op via ons algemene telefoonnummer, of vul ons online contactformulier in.

Bekijk ook ons actuele overzicht aan touwautomaten.