Helaas zijn er dit jaar al enkele (tuinbouw)beurzen waar ook wij aan zouden deelnemen gecanceld, maar gelukkig komt daar snel verandering in. In de maand april bezoeken we namelijk twee (tuinbouw)beurzen en ook na april staan er nog enkele beurzen op de planning. Hier zullen wij enkele van onze populaire machines promoten en staan wij uiteraard voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie over onze machines. In het eerste halfjaar van 2022 zijn wij te vinden op de volgende (tuinbouw)beurzen:

Fruit Logistica

Fruit Logistica is een internationale vakbeurs gewijd aan de internationale AGF-handel en vindt dit jaar plaats van 5 t/m 7 april in Berlijn. Op deze beurs worden de nieuwste innovaties, diensten en producten voor elke schakel binnen de internationale toeleveringsketen gepresenteerd. Jaarlijks komen er zo’n 3.300 exposanten en 72.000 bezoekers naar Fruit Logistica in Berlijn. Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Bekijk voor tickets en meer informatie de website www.fruitlogistica.com. Op de beurs kunt u ons vinden in Hall 4.1 bij standnummer C-01. Wilt u graag een afspraak met ons maken op de beurs? Dat kan! Mail hiervoor gerust naar sander@steenks-service.nl.

Empack

Van 5 t/m 7 april zijn wij tevens te vinden op de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux: Empack. In Evenementenhal Gorinchem ontdekt u tijdens deze grootse vakbeurs de nieuwste en meest toonaangevende ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen. Uiteraard staan wij ook hier voor u klaar met onze eigen verpakkingsmachines en kunt u deze van dichtbij ervaren. Wilt u graag meer informatie over deze beurs of wilt u graag tickets kopen? Bekijk dan de website www.empack.nl. U kunt ons tijdens Empack vinden bij stand F138. Alvast een afspraak inplannen, zodat u zeker weet dat wij de tijd voor u kunnen nemen voor eventuele vragen en tips? Mail dan gerust alvast naar wouter@steenks-service.nl om een afspraak in te plannen.

HortiContact

In mei nemen we deel aan één van de belangrijkste beurzen binnen ons vakgebied: HortiContact. Van 10 t/m 12 mei vindt u ons op deze beurs bij standnummer A107 in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens HortiContact (dé trots van de Nederlandse glastuinbouw) komen alle professionals in de glastuinbouw bijeen om de nieuwste innovaties te presenteren, kennis te delen en de meest uiteenlopende oplossingen binnen de glastuinbouw te ontdekken. Neem voor meer informatie en tickets een kijkje op www.horticontact.nl.

Greentech

Tot slot zijn we van 14 t/m 16 juni te vinden bij GreenTech in RAI Amsterdam. Hier komen professionals die betrokken zijn bij tuinbouwtechnologie van over de hele wereld samen om te verbinden, kennis te delen en te netwerken. Bezoekers krijgen tijdens deze beurs een compleet overzicht van de diensten en producten van ’s werelds toonaangevende bedrijven en innovators op het gebied van tuinbouwtechnologie. Meer informatie en tickets vindt u op de website www.greentech.nl.

Tuinbouwbeurzen 2022 | Steenks Service