Heeft u tijdelijk (extra) buisrailwagens nodig? Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van piekdrukte of onderhoud dient uit te voeren aan uw kassen? Bij Steenks Service kunt u het hele jaar door buisrailwagens huren, welke ingezet kunnen worden voor uiteenlopende werkzaamheden. Afgelopen jaar hebben wij onze huurvloot uitgebreid met nieuwe 4-schaar buisrailwagens. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Buisrailwagens huren voor lange of korte periode

Bij Steenks Service hebben we een heleboel verschillende buisrailwagens op voorraad, welke gehuurd kunnen worden. Wij bieden verschillende modellen aan van gerenommeerde merken, zoals Berg Hortimotive, Berkvens en Bogaerts. Het huren van een buisrailwagen kan voor vele werkzaamheden een uitkomst bieden, zoals tijdens gewaswerkzaamheden, transport of onderhoud aan de kas en/of het schermdoek. U kunt zowel voor korte als lange projecten een huurovereenkomst afsluiten bij ons. Wij denken graag met u mee wat voor uw project de beste uitkomst zal bieden.

Uitbreiding huurvloot met nieuwe buisrailwagens

Afgelopen jaar hebben wij onze huurvloot uitgebreid met een groot aantal nieuwe buisrailwagens. Zo hebben we ons assortiment uitgebreid met enkele hydraulische 4-schaar modellen. De modellen hebben een plateauhoogte verschillend van 5 meter tot 6,40 meter. Ook zijn de buisrailwagens uitgerust met plateauverlengers en alle machines hebben een ingebouwde acculader. Tot slot zijn de wagens in elke spoormaat beschikbaar variërend tussen de 42,5 en 80 cm hart op hart, zowel voor binnen- als buitenflensrollen.

Uitbreiding gebruikte 4 schaar buisrailwagens | Steenks Service Uitbreiding gebruikte 4 schaar buisrailwagens | Steenks Service

Gehuurde buisrailwagen op locatie bezorgd

Indien u ervoor kiest om een (of meerdere) buisrailwagens bij ons te huren, dan ontzorgen wij u ook volledig als het aankomt op het transport van de wagens. Wij brengen uw gehuurde buisrailwagen tot bij u op locatie en halen deze terug op wanneer u dit wenst. De huurkarren worden altijd van tevoren technisch nagekeken, opgeknapt en schoongemaakt, zodat u altijd beschikt over betrouwbare wagens. Wij garanderen dus niet alleen een voordelige prijs, maar ook het behoud van onze kwaliteitsservice zoals u gewend bent.

Buisrailwagens huren bij Steenks Service

Heeft u interesse in het huren of leasen van onze buisrailwagens of heeft u nog andere vragen omtrent onze service? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Vul simpelweg ons online contactformulier in of neem contact met ons op door te mailen naar info@steenks-service.nl of te bellen via +31(0) 174 510 266.