Het COVID-19 virus, ook wel het coronavirus genoemd, zorgt wereldwijd voor gigantische problemen. Inmiddels werken veel mensen thuis wegens het virus, wordt er sterk gelet op hygiëne en worden sociale contacten vermeden. Om aan de eisen van het RIVM te kunnen voldoen, willen wij u graag wijzen op een aantal punten:

Onderdelen worden ook door Steenks Service geleverd.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, wijzen wij u er op dat wij machineonderdelen ook leveren en over een digitale webshop beschikken. Hierdoor kunt u op een veilige manier vanuit kantoor of vanuit huis uw artikelen en onderdelen blijven bestellen.

Informeer ons indien u langskomt

Indien u door omstandigheden niet in staat bent om online bestellingen te plaatsen, kunt u ons altijd van tevoren informeren als u langs komt. Wij zullen dan vervolgens ervoor zorgen dat uw bestelde onderdelen klaar liggen op onze balie. Zo vermijden wij, zoals het RIVM aanraadt, zoveel mogelijk contact om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Openingstijden

Steenks Service hanteert momenteel nog haar reguliere openingstijden. Indien deze veranderd worden, zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen.

Hoe bestel ik iets in de webshop?

Neemt u gerust een kijkje in de webshop door hier te klikken. Om prijzen te kunnen bekijken en bestellingen te kunnen doen, heeft u eerst een account nodig. Deze kunt u hier eenvoudig aanmaken.

Wanneer u tegen vragen aanloopt, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. U kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijk en vakkundig advies.