Wij zijn op zoek naar een nieuwe duizendpoot! We zoeken iemand die veelzijdig is en op een natuurlijke manier leiding kan geven aan een team van vier collega’s op kantoor. Natuurlijk is het belangrijk dat je als teamleider jouw collega’s kunt aansturen waar nodig en output in de gaten kunt houden.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een jaar of 30 / 35 met enkele jaren ervaring en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hoeft geen ICT’er te zijn, maar het is wel handig als je verstand hebt van programma’s en computers. Heb je nog geen kennis van tuinbouw en onze machines? Geen probleem, dat leer je in de praktijk snel genoeg!

Waar kom je terecht?

Bij Steenks Service kom je terecht in een hechte organisatie waar alles goed is geregeld, een informele sfeer hangt en waar op vrijdagmiddag gezellig een biertje met elkaar wordt gedronken. Ook zijn er mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen indien gewenst.

Wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan nu door jouw CV met korte motivatie te sturen naar sander@steenks-service.nl.