Vorige maand heeft Steenks Service nieuwe rozen oogstwagens mogen afleveren bij Van den Ende Rozen. Het uit Monster afkomstige bedrijf teelt Red Naomi (rode rozen) op een oppervlakte van maar liefst acht hectare. Om dit proces zo efficiënt mogelijk te houden, is Van den Ende Rozen op zoek gegaan naar oogstwagens die betrouwbaar en onderhoudsarm zijn. Dit, om eventuele storingen zoveel mogelijk te voorkomen en zo min mogelijk onderhoud uit te hoeven voeren aan de wagens. Momenteel beschikt het bedrijf over 46 rozen oogstwagens, welke zeven dagen per week worden gebruikt.

Rozen oogstwagens naar wens ontwikkeld

Omdat Van den Ende Rozen graag zo efficiënt mogelijk te werk gaat, zijn zij specifiek op zoek gegaan naar rozen oogstwagens met twee uitneembare emmers en wagens waarvan het platform, de heupbediening en de rozenbak eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn. Omdat we bij Steenks Service nog niet over een wagen beschikten die hieraan voldeed, hebben we in samenwerking met Berkvens Greenhouse Mobility een nieuwe rozen oogstwagen voor Van den Ende Rozen ontwikkeld. Hierdoor is het bedrijf nu in het bezit van oogstwagens die beschikken over een gesloten rijaandrijving, grote tractie accu’s, rijbediening in duwbeugel, rozenbakken en emmers en een mechanisch platform die eenvoudig in hoogte te verstellen is.

Berkvens rozenwagen

In ons aanbod vindt u nu deze nieuwste Berkvens rozenwagen, welk buiten de functionaliteit ook nog eens mooi is om te zien. De rozen oogstwagen beschikt over twee rozen containers en twee emmers, welke beide in hoogte verstelbaar zijn. Daarnaast beschikt de wagen over gesloten rijaandrijving en een mechanisch plateau dat tot maximaal 58 cm hoog is in te stellen. De rozenwagen is bovendien zo ontwikkeld dat deze zeer betrouwbaar én onderhoudsarm is, waardoor storingen en stilstand worden voorkomen en u dus altijd kunt doorwerken!

Rozenwagen | Steenks Service

Rozen oogstwagens kopen bij Steenks Service

Bent u werkzaam in de rozenteelt en wilt u, net als Van den Ende Rozen, het proces van het telen van rozen zo efficiënt mogelijk doorlopen? Dan bieden onze rozen oogstwagens de oplossing! Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een rozen oogstwagen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.