Begin januari heeft Steenks Service een veeg-/zuigmachine geleverd bij Van der Knaap Group. Aangezien hun huidige veegmachine niet meer aan alle wensen voldeed, is deze ingeruild voor de Stefix 95. De oude veegmachine is direct door Steenks Service meegenomen en wordt volledig opgeknapt. Door deze veegmachine als gebruikte schoonmaakmachine aan te bieden, kunnen wij de ‘oude’ machine een tweede kans geven!

Van der Knaap Group kiest voor een veeg-/zuigmachine

Van der Knaap Group is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van substraten op het gebied van groei- en bewortelingsmedia voor planten. Tijdens het verwerken van deze grond en substraten komt er veel stof vrij wat uiteindelijk op de vloer beland. Voorheen werd dit schoongemaakt met behulp van een veegmachine, maar deze voldeed niet volledig aan de eisen. Een groot deel van het stof werd verplaatst in plaats van opgeruimd. Nu is er gekozen voor de Stefix 95 veeg-/zuigmachine, die het stof niet alleen opveegt, maar ook direct opzuigt. Zo heeft Van der Knaap Group binnen de kortste keren weer een schone werkvloer.

Stefix 95 veeg-/zuigmachine bij Van der Knaap Group | Steenks Service

Kenmerken van de Stefix 95 veeg-/zuigmachine

De Stefix 95 veeg-/zuigmachine heeft een standaard veegbreedte van maar liefst 92,5 cm. Met behulp van een extra zijborstel is het mogelijk om deze veegbreedte te verlengen tot maar liefst 115 cm. Doordat de veeg-/zuigmachine elektrisch wordt aangedreven, is het mogelijk om een vloeroppervlak van maar liefst 6200 m² in één uur te reinigen. Hierdoor komen de overige werkzaamheden niet te lang stil te liggen en kunt u lekker doorpakken.

Oude machine inruilen?

Vaak zijn uw oude machines nog geld waard! Zo heeft Van der Knaap Group naast het aanschaffen van een nieuwe Stefix machine hun oude veegmachine ingeruild. De machine wordt volledig nagelopen en opgeknapt waar nodig, waarna de veegmachine een kans krijgt op een twee leven. Bent u aan het oriënteren om een nieuwe tuinbouwmachine aan te schaffen neem dan tevens vrijblijvend contact met ons op om te bekijken of uw oude machines en materialen nog iets waard zijn.

Veeg-/zuigmachine Stefix 95 bij Van der Knaap Group | Steenks Service

Een veeg-/zuigmachine bij Steenks Service

Bij Steenks Service bieden wij u een ruim assortiment aan schoonmaakmachines. Mocht u twijfelen of een veeg-/zuigmachine de beste schoonmaakmachine is voor u, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een gebruikte schoonmaakmachine te kiezen. U kunt ons bereiken door het contact formulier in te vullen op de website, een mail te sturen naar info@steenks-service.nl of door te bellen naar +31(0) 174 510 266. Wij beantwoorden uw vragen graag!