Kassen worden steeds groter en daarom krijgen we steeds vaker signalen van onze klanten dat hun medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het lopen door de kas. Het kan namelijk zomaar gebeuren dat een of meerdere medewerkers minutenlang moeten lopen vanaf de kantine of vanaf de ingang naar het pad waar zij aan het werk moeten. Bedenk maar eens hoeveel tijd dat op een dag kost en hoeveel op jaarbasis.

Het nadeel van fietsen in de kas

Veel tuinders hebben daarom fietsen voor hun medewerkers staan, zodat zij zich ‘makkelijk’ binnen de kas kunnen verplaatsen. Hier kleven echter een aantal belangrijke nadelen aan. De fietsen nemen bijvoorbeeld een hoop ruimte in beslag en zijn bovendien behoorlijk onderhoudsgevoelig. Zo loopt de ketting er weleens af, werken de remmen na een tijdje niet meer voor 100% en ook banden moeten regelmatig opgepompt of zelfs geplakt worden. Kortom, ook de fiets is niet het ideale vervoersmiddel voor het verplaatsen van medewerkers door uw kas.

Steenks step voor kwekers

Steenks Service heeft daarom de speciale Steenks step ontwikkeld voor gebruik in kassen. Hiermee verkort u de tijd die u en uw medewerkers kwijt zijn om zich van de ene naar de andere plek te begeven, zonder last te hebben van de nadelen van de fiets. De step is namelijk compact en onderhoudsarm. En omdat onze step volledig elektrolytisch verzinkt is én beschikt over drie massieve wielen, bent u met de step al gauw vijf keer sneller dan het lopen van dezelfde afstand! Dankzij de twee achterwielen blijft de step bovendien altijd rechtop staan en kan deze gemakkelijk weggezet worden. U heeft er al een voor 162 euro exclusief BTW, een bedrag dat dus binnen no-time is terugverdiend.

Bekijk de Steenks step

Oplossing voor het vervoer van meerdere personen

Moeten uw medewerkers zich vaak verplaatsen naar een centraal punt, bijvoorbeeld voor de lunch of een koffiepauze? Dan hebben wij ook een oplossing om meerdere medewerkers in één keer op te halen. Hiervoor is de personen transportwagen ontwikkeld, welke u gemakkelijk achter uw elektrotrekkers kunt hangen. Deze wagen is voorzien van veiligheidsbeugels, anti-slipvloer, luchtbanden, trekogen en een dubbele stuurinrichting. U kunt er zo’n tien man mee vervoeren.

Bekijk de transportwagen

Bekijk de video van de personen transportwagen.