Ziekten voorkomen in de kas is nog nooit zo eenvoudig geweest met onze hygiënesluis! De Steenks Service hygiënesluis is onmisbaar voor bedrijven in de tuinbouw en voor bedrijven waar strenge hygiënenormen worden gehanteerd. In dit bericht vertellen wij u graag meer over onze hygiënesluizen.

Optimale hygiëne met onze ontsmettingsbak

Met een hygiënesluis wordt de hygiëne naar een hoger niveau getild. Medewerkers en bezoekers kunnen van buitenaf al snel ziektes en bacteriën meenemen, met alle gevolgen van dien. Een hygiënesluis biedt hierbij de uitkomst! Door het desinfectiemiddel waarmee de bak wordt gevuld, worden de handen gereinigd voordat iemand de kas in gaat. Het probleem wordt dus bij de bron aangepakt en mogelijke besmettingsbronnen worden op een efficiënte manier geneutraliseerd. Hierdoor wordt de kans op het binnendringen van ziektevirussen en bacteriën op de teelt dus geminimaliseerd.

Hoe werkt de hygiënesluis

De 1-persoonsdoorgang van de sluis is te ontgrendelen door de twee knoppen in de ontsmettingsbak met de vingers tegelijk in te drukken. Hierdoor worden de handen dus direct goed gedesinfecteerd. Daarnaast worden gelijkertijd de schoenzolen gedesinfecteerd dankzij de RVS voetenbak met kunststof loopmat, die automatisch wordt gevuld door middel van een buffertank. Bij de uitgang kan de hygiënesluis eenvoudig worden ontgrendeld door enkel op een knop te drukken.

Interesse in de Steenks Service hygiënesluis?

Bent u op zoek naar een ontsmetstraat die ervoor zorgt dat de hygiëne in de kas perfect wordt gewaarborgd? Dan voorzien wij u graag van onze Steenks Service hygiënesluis! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via het online contactformulier op onze website of telefonisch via +31(0) 174 510 266.