Wordt uw Reisopack omsnoeringsmachine momenteel niet gebruikt vanwege stilstand in de productie? Dan is het belangrijk uw machine na te laten kijken en, indien nodig, te voorzien van een periodieke onderhoudsbeurt. Zeker wanneer uw machine een tijd stilstaat is dit zeer raadzaam, om te voorkomen dat u in een drukke periode problemen ondervindt met uw omsnoeringsmachine. Bij Steenks Service kunt u altijd terecht voor vakkundig onderhoud aan uw machines.

Onderhoud op locatie of in onze werkplaats

Bij Steenks Service beschikken we over een ruime en professionele werkplaats waar we alle machines kunnen voorzien van onderhoud of reparatie. Is het niet mogelijk of gewenst om uw Reisopack machine te verplaatsen, omdat deze bijvoorbeeld compleet geïntegreerd is in een verwerkingslijn? Dan komen onze monteurs ook graag bij u op locatie om ervoor te zorgen dat uw Reisopack omsnoeringsmachine weer helemaal werkklaar wordt gemaakt. Dit scheelt u bovendien een hoop tijd én transportkosten.

Bestel omsnoeringsmachine onderdelen in onze webshop

Is een bepaald onderdeel van uw omsnoeringsmachine aan vervanging toe? In onze webshop vindt u de benodigde onderdelen voor uw machine. Deze bestelt u eenvoudig (na het aanmaken van een account) binnen een paar klikken! Uiteraard kan omsnoeringsband niet ontbreken wanneer u in bezit bent van een omsnoeringsmachine. U kunt bij ons losse rollen of hele pallets omsnoeringsband (polyester en polypropyleen) bestellen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een omsnoeringsband versnipperaar, waarmee u omsnoeringsband eenvoudig en efficiënt versnippert en recyclet.

Afspraak voor onderhoud aan omsnoeringsmachine

Wees er op tijd bij en voorzie uw Reisopack machine van onderhoud! Maak gerust een afspraak via het online contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266. Wij zorgen er graag voor dat uw omsnoeringsmachine weer probleemloos alle palletladingen kan omsnoeren en dus helemaal gereed is voor het nieuwe seizoen!